Skocz do zawartości
IGNORED

Kit pod kolumny

TopolaOsika

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie, moje monitory chwieją się na standach. W Faq audiostereo wyszukałem poradę

"Dobrym sposobem, żeby uniknąć podobnych sytuacji, jest podłożenie małego kawałka kitu pod każdy narożnik kolumny. Na rynku jest kilka rodzajów kitu do tego, ale wszystkie spełniają tą samą rolę. Kit jest bardzo elastyczny i łatwo się dopasowuje. Jest to materiał niedrogi, łatwo go zdjąć i w razie potrzeby ponownie użyć."

Googluje na różne sposoby, lecz nie mogę nigdzie tego znaleźć. Proszę o pomoc

https://www.audiostereo.pl/topic/124837-kit-pod-kolumny/
  • 3 tygodnie później...

Zakupiłem "modelinę" poleconą przez kolegę p-a-b-u. Muszę powiedzieć że jestem pod wielkim wrażeniem jak wpłynęło to na jakość odtwarzanej muzyki. Dźwięk stał się bardziej spójny, przejrzysty bass który wydobywa jest dużo lepszej jakości. Teraz kolumny i podstawki tworzą masywną jedność, dziękuje bardzo za wszystkie podpowiedzi i polecam w przypadku niestabilności bo poprawa jest bardzo duża.

https://www.audiostereo.pl/topic/124837-kit-pod-kolumny/#findComment-3718814

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.