Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki Wzmacniacz Sony do 700zł

603Mariusz

Rekomendowane odpowiedzi

Na razie odpuściłem sobie wymianę Amplitunera Sony STR DB 830QS na wzmacniacz

Co do Amplitunera podoba się mi np. w Technics SA-DX940 że ma dużo potencjometrów z funkcjami na przednim panelu,który Wzmacniacz czy Amplituner ma tak sporo wyciągnięte na przodzie pokręteł ?,w większej ilości innych modeli trzeba do menu wchodzić i szukać a tu wszystko na przodzie łatwo dostępne tylko, nie Sony,

.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co do Amplitunera podoba się mi np. w Technics SA-DX940 że ma dużo potencjometrów z funkcjami na przednim panelu,który Wzmacniacz czy Amplituner ma tak sporo wyciągnięte na przodzie pokręteł ?,w większej ilości innych modeli trzeba do menu wchodzić i szukać a tu wszystko na przodzie łatwo dostępne tylko, nie Sony,

Tylko szkoda, ze to nie ma nic wspolnego z dobrym dzwiekiem w stereo.

Tylko szkoda, ze to nie ma nic wspolnego z dobrym dzwiekiem w stereo.

Tylko który ze wzmacniaczy ma tyle potencjometrów na przednim panelu jak np. Technics SA-DX940

• 5 miesięcy później...

Dopisze,że sprzedałem amplituner Sony STR DB 830QS i teraz wzmacniacz Sony postaram się dobrać z tych co mi doradzaliście.

Najważniejsze żeby ten wzmacniacz nie grzał się na minimum i przy słabym słuchaniu, niestety niektóre wzacniacze tak mają,że po włączeniu z czasem się zaczynają grzać nawet jak potencjometr głośności jest na minimum

Co do innych modeli to;

SONY TA-FE600R tu podpowiada koklega że się grzeje na dzień dobry odpada

SONY TA-FE710R QS ten nie wiem ?

Który z Soniaków lub inny model (kolor czarny) nie grzeje się,wiadmo jak chodzi na maxa to co innego ale bez sygnału czy przy słuchaniu w miarę cichym,srednim

Taki wzmacniacz musi mieć zrobioną końcówkę odpowiednio,czy mieliście któreś z tego typu modeli....

Mam 650ESD i powiem o nim tyle zatrzymałem się na nim już długo,stereo ma dość dobre i nie ma przebarwień jak to jest w Pionkach 5xx 6xx za to grzeje niemiłosiernie! Nawet gdy słucha się na 9 godzinie pozatym 650 też jest z wyjściem cyfrowym ktoś pisał że tylko 630... polecam ale nie sprzedaję mojego,pozatym radze uważać autorowi wątku niestety to jest największe forum wiedzy na temat hi-fi w Polsce więc cwaniaczków nie brakuje tego jestem pewny ;)

Wysłane z mojego commodore 64 przy użyciu Joysticka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.