Skocz do zawartości
IGNORED

ROTEL RP-310 SEMI AUTOMATIC vs ARISTON PRO 1200

nissio100

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowne kolezanki , szanownych kolegow. Mam pytanie dotyczace tych Gramofonow ROTEL RP-310 SEMI AUTOMATIC oraz ARISTON PRO 1200. Pytanie dosc banalne ale...Chcialbym zaczac przygode z vinilem I nosze sie z zakupem jednego z tych gramofonow. Prosze o rade ktory z nich bedzie lepszy?

Mieszkasz w Uk a chcesz tak słabe tt do tak fajnego zestawu audio ? Za 200 funtów trafisz taki gramofon że tu u nas to tylko pomarzyć , rusz trochę cztery litery i bierz się do zakupów na ebay ! Thorensy Revolvery Systemdeki itd . za grosze kupisz .

Tak zapytalem o te dwa granofony. Wiec co polecasz tak max do 300£?(na poczatek) Czego szukac? Moze taki Denon

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głownie takich z odbiorem osobistym , trochę śledzę twój rynek u was i wiem że idzie wyrwać świetne tt za grosze ! Thorensy td 125 , 320 nawet z ramieniem SME tanio kupisz (czasami musisz umieć podłubać ) , Revolvery AR oj masa tego - gdybym tam chciał życ to z samych gramofonów by dało rade .

Pamiętaj żadnych automatów tylko pełny manual , okleina naturalny fornir - ramię z dzwignią opuszczania ramienia przy łożysku głównym a nie gdzieś dalej . U mnie gramofon to zaczyna się od 9kg masy własnej , musisz trochę postudiować neta by okiem ocenić wartość zastosowanych materiałów i wykonania .

Wiesz kupić plastika fantastika to nie problem , ale kup rodzyna za normalne pieniądzę to jest sztuka :-) , jestem zawsze przed netem wieczorem jak coś znajdziesz w swojej okolicy daj linka a powiem czy warto .

Gość rydz

(Konto usunięte)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Moze taki albo denon powyzej?

Ukryta Zawartość

Jestem z gosciem w kontaktcie. Jezeli nie pojdzie aukcja biore go poza ebayem. A co powiecie o tym Pionnierku?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.