Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Sly naśmiewa się że wszystkich, gnoi każdego za cokolwiek - ale zdjęć swojego pomieszczenia nie pokazał nigdy.

eee przesadzasz, ze mnie sie nie nasmiewa wiec mijasz się z prawdą

to samo z gnojeniem jest raczej odwrotnie

co do zdjęc też sie mylisz do niedawna było ich bardzo dużo właśnie z jego pokojów szczęki nie moge znaleźć do dziś

więc daruj sobie osobiste wycieczki

przynajmniej przyjmij tę zasadę ,że nie atakuje sie adwersarza jesli nie może odpowiedzieć

do tej pory było to honorowe zachowanie na tym forum

jednak ta zasada też już jak widać sie dewaluuje

Gość kizol666

(Konto usunięte)

z jego pokojów szczęki nie moge znaleźć do dziś

To prawda. sly jest bezkompromisowy...

Zazdraszczam mu tych gitar z autografami gwiazd . Coś pięknego...

Edytowane przez kizol666
Tytoń to syf nie paliłem caly rok ale i tak wróciłem do zrąbanego nałogu...

Bo tytoń jest smaczny. Przez kilka lat próbowałem uciec w elektroniczne papierosy, ale czysta nikotyna to dalece nie to samo.

I tak sobie popalam delikatnie, z tym że wyłącznie skręcane extra slim :)

Gość kizol666

(Konto usunięte)

Przez kilka lat próbowałem uciec w elektroniczne papierosy

Też to paliłem ale to błędne koło. Uzależnienie pozostaje

A tak na marginesie, nie słuchałem nic od 2 tygodni, dziś odpaliłem zestaw i fajnie po dłuższym czasie posłuchać robi wrażenie :)

co do zdjęc też sie mylisz do niedawna było ich bardzo dużo właśnie z jego pokojów

To ja poproszę, bo zapewne przegapiłem.

To nie jest chyba zbyt duży kłopot?

Gość

(Konto usunięte)

To ja poproszę, bo zapewne przegapiłem.

To nie jest chyba zbyt duży kłopot?

powiem Ci tak

to sa fotki Slaja napisz do niego na pw i popros o nie , to jest jedyna mozliwość aktualnie:)

powiem Ci tak

to sa fotki Slaja napisz do niego na pw i popros o nie , to jest jedyna mozliwość aktualnie:)

A to slaj nie ma jaj? Czy może nie zniży się do poziomu hi-fi? Mimo, że włazi tu z butami codziennie.

PS. Cytując klasyka: kogo jesteś klonem?

Gość

(Konto usunięte)

A to slaj nie ma jaj? Czy może nie zniży się do poziomu hi-fi? Mimo, że włazi tu z butami codziennie.

Kurcze jak można z Toba kulturalnie dyskutować skoro nie możesz sie powstrzymac od inwektyw

zauważ ,że probowalem Ci wytłumaczyc gdzie robisz błąd

przykro mi ,że to do Ciebie nie trafia. Trzymaj się.bez odbioru:):):)

No podróba i oryginał... ale o co chodzi bo nie znam tematu?

Te gitary z autografami - to są dość organiczne rzeczy. Ja tam nie mówię że nie, ale ponoć jest tego aż tyle że budzi wątpliwości. Z tym, że mnie to nie interesuje.

Mnie interesują zdjęcia pomieszczenia - tyle i tylko tyle.

Gość kizol666

(Konto usunięte)

Ja tam nie mówię że nie, ale ponoć jest tego aż tyle że budzi wątpliwości.

Wiesz to nie są gitary na których grali gitarzyści z tych zespołów, tylko złożyli autografy na instrumencie który zakupił sly. Przecież Tak wybitni muzycy nie grają na gitarach Corta za grosze. Ale to nic nie zmienia liczy się marker one bez wątpienia są realne.
Wiesz to nie są gitary na których grali gitarzyści z tych zespołów, tylko złożyli autografy na instrumencie który zakupił sly. Przecież Tak wybitni muzycy nie grają na gitarach Corta za grosze. Ale to nic nie zmienia liczy się marker one bez wątpienia są realne.

Dzięki. Będę uważał gdzie sikam ;)

Gość kizol666

(Konto usunięte)

Co jest zabawnym? Fejkowate gadżety? No weź.

Przyjmijmy że fejkowane gadżety. i co dalej... ?

Przyjmijmy że masz docelowy zestaw który jest dla Ciebie wystarczający i nic więcej Ci nie potrzeba. Co to jest?

zacznijmy od źródła przez wzmacniacz skończywszy na kolumnach. Napisz

Edytowane przez kizol666

zapalmy na zdrowie!

Zakładam, że jesteś dużo młodszy ode mnie. Z tym, że ja nie pękam - wybierz konkurencję (z kilku ustalonych) i zmierzmy się, ok?

Z tym, że szachy to jednak może nie - nie chcę mieć jakiejś wyraźnej przewagi.

Przyjmijmy że fejkowane gadżety. i co dalej... ?

Przyjmijmy że masz docelowy zestaw który jest dla Ciebie wystarczający i nic więcej Ci nie potrzeba. Co to jest?

zacznijmy od źródła przez wzmacniacz skończywszy na kolumnach. Napisz

Po czterdziestu latach zabawy w to hobby sam dojdziesz do wniosku, że nie ma docelowego zestawu.

I tak jak na początku, Muzyka jest wszystkim.

PS. Ja już mam to od dawna w ... ;)

Gość kizol666

(Konto usunięte)

PS. Ja już mam to od dawna w ... ;)

O.K rozumiem ale to znaczy że każdy ma iść twoim tokiem myślenia?

Wiesz ja mam ukierunkowany i ujednolicony sposób myślenia o audio i uwierz że mnie to bezpośrednio nie dotyczy.

Edytowane przez kizol666
Gość kizol666

(Konto usunięte)

To skąd to ciśnienie skoro to bezpośrednio nie dotyczy ludzi którzy nie słyszą różnic np. pomiędzy przewodami głośnikowymi?

Po czterdziestu latach zabawy w to hobby sam dojdziesz do wniosku, że nie ma docelowego zestawu.

W sumie to odpowiedź żadna. To znaczy że co czterdzieści lat temu słuchałeś na bambino i teraz jesteś w punkcie wyjścia?

To skąd to ciśnienie skoro to bezpośrednio nie dotyczy ludzi którzy nie słyszą różnic np. pomiędzy przewodami głośnikowymi?

Jeżeli słyszę brak różnic, znaczy że słyszę brak różnic - co tu jest niejasnego?

A ciśnienie to raczej jednak próbują wywołać tzw. hajendowcy, włażąc z butami w zakładkę Hi-Fi.

Popatrz gdzie jesteś, to nie jest Salonik.

To znaczy że co czterdzieści lat temu słuchałeś na bambino i teraz jesteś w punkcie wyjścia?

Idiota?

Nie wiem jak Ty, ale ja idę spać :)

Gramy dalej w 1/8 i to jest fajne.

Kochany bumisiu, co ty robisz skarbie, myślałem że uczysz się LOGIKI. Nie bum'eluj proszę!

Przeanalizuj to co napisałeś w kontekście istnienia i nieistnienia, teorii zamnkniętych. Jak znajdziesz swój błąd tonapisz, a jak nie znajdziesz to skonsultuj to z jakimś prawdziwym specjalistą.

Dzień dobry. Jaka u Was pogoda ? Nad morzem słoneczko :)

Breakout może być?

Znam dobrze :)

Edytowane przez daris666

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

• Pokaż nowe odpowiedzi