Skocz do zawartości
IGNORED

Zagadki muzyczne.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Tranem to chyba zawsze zaleci - prawdopodobnie nie da się tego uniknąć. Mnie się Joel skojarzył z Chrisem Potterem - nawet podobni są. Kiedyś jak Potter się spasł to wyglądał jak Joel. Ale wiadomo - Potter to Potter. Kiedyś wszyscy w NY chcieli grać jak Potter. Nie wiem dlaczego tak mi się skojarzyło - zapachniało mi Undergroundem Pottera?

Obaj używają tonów składowych swobodnie altissimo

Nie do końca - Erin Harper jest reżyserem i producentem filmu, choć niewątpliwie miała swój wkład w rozwój i bieg wydarzeń czy też przygotowań do tego filmu. Pierwszą i najważniejszą postacią, która dała impuls temu projektowi był chicagowski skrzypek jazzowy (obecnie nowojorski) Zach Brock. Erin Harper jest jego dziewczyną - przynajmniej była kiedy film powstawał. Po odkryciu muzyki Seiferta i zafascynowaniu jego twórczością, Zach Brock pojechał do Polski i idąc tropem tego wybitnego skrzypka zbierał materiał na nowo powstający projekt.

Parker's Mood

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Parker's Mood

Gość papageno

(Konto usunięte)

Słyszysz, Pamelo, ten śpiew i dźwięki gitar?

To śpiewają chłopcy z naszego puebla.

Jutro o świcie idziemy w świat.

Głód wypędza nas z tego pustego stepu,

na którym rosną tylko kolczaste opuncje.

Może w dalekim mieście znajdziemy odrobinę chleba i odrobinę szczęścia?

Ale to nie ten zespół.

Lubię - widziałem go live dwa razy - w ubiegłym roku na festiwalu i dwa lata temu w Consellation - mam też jego płyty. Wielki i poważany muzyk, mocno schorowany niestety.

Parker's Mood

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.