Skocz do zawartości
IGNORED

Transport do DACa do 2000zł

m.stank2

Rekomendowane odpowiedzi

Daj znać proszę jak będziesz miał bezpośrednie porównanie.

Tiak T1 już jest niestety mało rozgarnięty sprzedawca wsadził go w sam styropian , bez folii i jest cały zasyfiony kuleczkami . Nawet miedzy zębami mechaniki ...

Tak więc najpierw muszę go wyczyścić .

• 2 tygodnie później...

Tiak T1 już jest niestety mało rozgarnięty sprzedawca wsadził go w sam styropian , bez folii i jest cały zasyfiony kuleczkami . Nawet miedzy zębami mechaniki ...

Tak więc najpierw muszę go wyczyścić .

Jak T1

• 1 miesiąc później...

Z ciekawosci kupiłem VRDS T1 .

Porównam z czasem do CD52 ale raczej nie do PD50 i PD9700 chociaż ten drugi czasem mam do przeglądu.

Dam znać.

Czy możesz już napisać jak wypada VRDS T1?

Też chciałbym kupić jakiś transport w okolicy 2-max 3 tys. Mam cd-52 ale nie ukrywam, że chciałbym solidny, dobry transport. Taki aby poza dobrym graniem również wyglądał lepiej od staruszka marantza. Myślałem o CXC ale jeszcze go nie sprawdzałem, poza tym wolałbym jakiś starszy cięższy klocek. Teraz mam CXN i niby by pasował, ale kto wie ile on jeszcze u mnie zostanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.