Skocz do zawartości
IGNORED

Przestroga!

sylwon38

Rekomendowane odpowiedzi

Podziwiam ze miales odwage napisac o swojej 'ulomnosci" wielu by sie nie przyznalo, a i jeszcze by szukali winnych takiej kolei losu.

widac z Twoich wpisow ze jestes mocny facet, miej cel odzyskania sprawnosci w 100 % nie mniej :)

https://www.audiostereo.pl/topic/128056-przestroga/page/2/#findComment-3873041

sylwon38

Możesz się ze mną nie zgodzić, a nawet potępić, ale według mnie to nie był przypadek. Nie ma przypadków. Masz coś w tym życiu do przepracowania. Możliwe, że pomoże to odkryć Twoje prawdziwe Ja, podnieść Twoją duchową świadomość.

Pozdrawiam serdecznie.

https://www.audiostereo.pl/topic/128056-przestroga/page/2/#findComment-3873109

sylwon38

Możesz się ze mną nie zgodzić, a nawet potępić, ale według mnie to nie był przypadek. Nie ma przypadków. Masz coś w tym życiu do przepracowania. Możliwe, że pomoże to odkryć Twoje prawdziwe Ja, podnieść Twoją duchową świadomość.

Pozdrawiam serdecznie.

Trafiłeś w dziesiątkę. Nie będę tu opisywał jakie odkryłem "zalety" tego wypadku ale jest ich kilka. Jedno z najważniejszych jest to, że ten wypadek, być może uchronił przed czymś gorszym mnie i co ważniejsze być może innych.

Jeszcze nie tak dawno polemizowaliśmy na Pc-Audo. Pamiętasz?

Dlatego właśnie chałem już zakończyć tę polemikę, ponieważ tak jak napisałem przekroczyła już granicę dobrego smaku a ja teraz patrzę na takie spory z innej perspektywy i powiem krótko "nie warto". Podobnie było z >muda44. On słyszy kable, ja używam, że to bzdura ale dlaczego to ja miałbym mieć rację?
https://www.audiostereo.pl/topic/128056-przestroga/page/2/#findComment-3873132

Dlatego właśnie chałem już zakończyć tę polemikę, ponieważ tak jak napisałem przekroczyła już granicę dobrego smaku a ja teraz patrzę na takie spory z innej perspektywy i powiem krótko "nie warto". Podobnie było z >muda44. On słyszy kable, ja używam, że to bzdura ale dlaczego to ja miałbym mieć rację?

szkoda tylko, ze zeby wiekszosc ludzi doszla do tego typu wnioskow , musza przezyc jakas wybitna tragedie. dopiero wtedy widac, ze wiele z tych "nerwowych" sytuacji to po prostu jakies bzdury, nie majacych wplywu zupelnie na nic. czasy sie zmieniaja, problemy pozostaja jednak te same, od wiekow.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

https://www.audiostereo.pl/topic/128056-przestroga/page/2/#findComment-3873222

sylwon38, jedyne co mogę pożytecznego zrobić, to poza wyrazami współczucia - podrzucić link do tego filmu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Odrzuć hollywoodzk'ą otoczkę i skup się na meritum przesłania.

Wiem, że w Twojej sytuacji ciężko o optymizm i wiarę w cuda - ale.. co Ci szkodzi spróbować obejrzeć ten film, zrozumieć go, i zacząć świadomie stosować "prawo przyciągania"?

Życzę z całego serca, żeby nie zabrakło Ci wiary w przyciągnięcie do siebie tego, czego pragniesz najbardziej.

PS. U mnie prawo przyciągania działa szczątkowo, ale działa :)

Sporo z rzeczy o których myślałem - przyciągnąłem do siebie.

Co prawda przyciągam wyłącznie przedmioty i czasem wydarzenia - a nie np. osoby.

Ale większość moich znajomych stosuje "sekret" z większym lub mniejszym rezultatem.

Można tylko na tym zyskać.

PS2. Gdyby temat Cię zainteresował, to google i hasło "potęga podświadomości"

Ukryta Zawartość

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

https://www.audiostereo.pl/topic/128056-przestroga/page/2/#findComment-3873800

sylwon38, jedyne co mogę pożytecznego zrobić, to poza wyrazami współczucia - podrzucić link do tego filmu:

Dzięki BeatX. Z pewnością obejrzę ten film. Tak na spokojnie jak wyjadą goście. O książce "Potęga podświadomości" słyszałem już dawno, tylko nie mogę się zebrać, żeby ją przeczytać. Dla kolegów o rozkołatanych nerwach mogę polecić trening relaksacyjny. Mnie on denerwuje, więc nie słucham ale niektórym podobno pomaga. Podaje link do strony skąd można to pobrać. Można przerzucić np. na telefon i się wsłuchać. Zapewne wielu z was słyszało o treningach autogennych. Znalazłem wersje z dobrym lektorem. Trzeba kliknąć zielony "pobierz". Wkurzają mnie te Megacośtam hostingi, w których trzeba podawać numery telefonów czy rejestrować się.

Ukryta Zawartość

>BeatX, wymienili :-)

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/128056-przestroga/page/2/#findComment-3873945
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.