Skocz do zawartości
IGNORED

Primare I 20 i D 20 - warto kupić

stempur

Rekomendowane odpowiedzi

Nie stanie się.

Dlatego proszę o kontakt.

Ja telefonu do Bronco nie mam (w "o mnie" brak kontaktu) dlatego nie dzwonie z wyjaśnieniami.

Proszę o kontakt - może razem rozwiążemy problem , co by nie powiedzieć , obu stron

pozdrawiam

Ależ Panowie, nie ma tu żadnego problemu czy sporu!!! :) Ja tylko wszedłem do sklepu, zapytałem o promocyjny zestaw, uzyskałem odpowiedź, że nie ma już tu ani w innych Top HiFi, i że juz nie będzie, bo zeszło u dystrybutora. Po południu zadzwoniłem w to samo miejsce żeby się upewnić, że odpowiedź będzie taka sama - no i była taka sama, więc odpuściłem temat. Może później sprzętu przybyło u dystrybutora, nie wiem, nie interesowałem się dalej tematem. Jestem jak najdalszy od robienia komukolwiek antyreklamy, zarzucania czegokolwiek itp., bo sensu w tym nie widzę żadnego. W ewentualnym łganiu również. Niemniej jeśli jeden pan mówi - będą od jutra, a drugi krzyczy, że nie będzie, to ja nie wiem o co chodzi i wychodzę. I wyłącznie moja głupota i naiwność, że nie drąże tematu gdzie indziej, co jest w moim oczywistym interesie. Mam tez nadzieję, iz wobec powyższego miałem prawo wyrazić swoje zdziwienie faktem, że ktos to sobie kupił dzień czy dwa temu.

Skoro zestawiki jeszcze są, to super, bo cena jest naprawdę okazyjna i nabywcy będą z pewnościa zadowoleni.

A ja od przedwczoraj wygrzewam sobie inną maszynę, z której jestem bardzo zadowolony i nie wykluczam zakupu kolumn do niej własnie w TopHiFi. Oczywiście w promocji.

Mam nadzieję, że to ostatni wpis w temacie odmiennym niż "warto kupić". Jasne że warto. Pozdrawiam

No i po Primare...

Nawet tych cacuszek nie podłączyłem w domu pod swoje kolumny, ba, nawet do domu nie dojechały. Dlaczego? Ech, nawet mi się o tym gadać nie chce... Szkoda. A mogło być tak pięknie.

Pozdrawiam wszystkich i dzięki za kibicowanie. Może kiedyś uda się mieć stereo.

Stempur

PS 1

Mimo wszystko kochajmy swoje żony

PS 2

Ciepłe słowa należą się panom ze sklepu Top Hi Fi przy ul. Andersa w Warszawie. Kiedy na początku listopada zadzwoniłem i zapytałem, czy są jeszcze Primarki, dowiedziałem się, że poszył jak wody i już nie będzie. Ale po chwili pan powiedział, że jeden klient zadatkował sprzęt i na razie nie odbiera. Zostawiłem więc telefon, tak na wszelki wypadek. I właściwie o sprawie zapomniałem, kiedy po 10 czy 12 dniach oddzwonili , że klocki są do wzięcia. No to wziąłem... A kiedy w piątek zadzwoniłem i powiedziałem, że niestetyt nie mogę odebrać sprzętu, to nawet na mnie nie krzyczeli i zapraszali na następne zakupy.

I pewnie dzięki temu ja go kupiłem w Poznani. Będąc w sklepie od tak zagadałem czy jeszcze są I20 w promocji - ni ponoć ktoś się rozmyslił w Warszawie i mogą mi ściagnąć. Te3raz gra sobie u mnie w domu za 1999 pln. Warto. No i podoba sie mojej żonie (ale i tak na wszelki wypadek powiedziałem że mam go za 1300pln)

Tylko pilot jakiś dziwny C20 w prawdzie działa głosność i Sandby ale to chyba pilot od CD no i ma ryskę - ale i tak warto.

Acha ja kupiłem sprzet 18.11.04

Na tej stronce:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

macie zajebiste mebelki pod Primare :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Do zainteresowanych,

Wlasnie dostalem mail od Primaré, ze na naped w CD21 jest taki sam jak w CD20 czyli jak to oni mowia DVD-ROM. Potem nastapilo tlumaczenie dlaczego, z ktorego wynika, ze z DVD-ROM uzyskuja lepsze, bardziej otwarte brzmienie.

pzdrw

soso

• 4 tygodnie później...

Co się odwlecze to nie wyciecze - jak mawia mój kolega.

A więc stoi u mnie w domu odtwarzacz CD Primare D 20. Udało się jakoś z żoną dogadać w tej sprawie a i znalazł się sprzedawca, który miał do sprzedania używany ale w dobrym stanie /pozdrowienia dla Leszka z naszego forum/. No i kupiłem, nawet wniosłem do mieszkania, nawet podłączyłem i nawet gra! W porównaniu z moją Jamaszką to naprawdę skok na wysokie piętro. Za chwilę skrobnę parę słów w opiniach.

Pozdrawiam Stempur

Cierpliwość żony i finanse - zmiana kolumn, kupno cd, kupno kabelków - zostały w tym roku mocno nadwyrężone. Tak więc na najbliższe pół pół roku albo i dłużej absolutnie żadnych inwestycji sprzętowych nie przewiduje. A później zobaczymy.

Pozdrawiam Stempur

Pawelm, ty mądralo. Jest taka ludowa przyśpiewka: Ożeń ty się pawelm ożeń, to ci w końcu uschnie korzeń! :-)

A tak już na poważnie, to zapraszam na odsłuchy, tylko chyba dopiero w nowym roku, bo przed świtami czasu nie będzie, a potem jadę na krótkie narty do Kotliny Kłodzkiej.

Pozdrowienia i życzenia świąteczne wszelakiej dobroci zasyłam Tobie i wszystkim forumowiczom

Stempur

• 5 miesięcy później...

Witam

No to stało się zadość moim zamiarom - gra u mnie już komplecik primarkowy D 20 a do tego A 20 MK III kupiony kilka dni temu po rozsądnej cenie. Oj, niektórzy to chcą sprzedawać po bajońskich cenach :-) W listopadzie taki sam komlpet tylko że nowy miał mnie kosztować 5 tys. I dzięki temu, że wtedy jakoś nie udało się tego wnieść do domu zaoszczędziłem 1.4 tys. Co prawda sprzęt używany, ale jak spod igły.

Fajnie to gra. No i tyle, bo chciałem się radością podzielić.

Pozdrawiam Stempur

PS. Będą pytania o kable :-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.