Skocz do zawartości
IGNORED

marantz cd 6000ose czy HK HD 980

dariojula

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Mam dokupienia w identycznych pieniądzach w/w odtwarzacze,nie słuchałem ich dlatego zwracam się o pomoc.

Waszym zdaniem co lepiej zagra z wzmacniaczem H.K 680,słucham przede wszystkim ostrego rocka,metalu,ostatnio dla wyciszenia wieczorami idzie smooth jazz,latka lecą....

Każda Wasza opinia z pewnością pomoże mi w wyborze cedeka.

Pozdrawiam.

Zapomniałem dodać że wcześniej miałem H.K HD750 który grał przyzwoicie,uległ wypadkowi i jest nie do odratowania,I tu nasuwa się kolejne pytanie może nie warto płacić po 500zł za sztuki o których wcześniej wspominałem i kupić kolejnego H.K HD750 o połowę taniej.

Proszę napiszcie co o tym myślicie.

Pozdrawiam jeszcze raz.

https://www.audiostereo.pl/topic/128247-marantz-cd-6000ose-czy-hk-hd-980/

Jako właściciel CD6000OSE LE napiszę Ci:

zrób jak napisał kolega Bartek Bartoszewski - skoro byłeś zadowolony z poprzedniego, to po co próbować uszczęśliwiać się na siłę? Poszukać, przyczaić się i znów być zadowolonym :)

Poza tym wrodzona ciekawość każe mi zapytać Ciebie - jakiemu wypadkowi uległ poprzednik, że został spisany na straty? Jeśli to oczywiście nie problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.