Skocz do zawartości
IGNORED

Przesyłki,dostawy,wysyłki

Sławo1

Rekomendowane odpowiedzi

U pośredników jest taniej, ale bez przesady. Jedynie przesyłki zagraniczne faktycznie u nich są dużo tańsze.

Za 15 złotych to można sobie kopertę do 0,5 kg przesłać, a nie kolumny.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Nadawałem paczki do 30kg za 15z-17zł, powyżej 30kg za 40zł. Zamawiając bezpośrednio ze strony UPS, DHL czy czego tam chcesz możesz spokojnie mnożyć ceny razy dwa plus byle jaka opcja typu OSTROZNIE dopłata z 10-15zł.

?👈

Panowie.

Nikt nikogo nie zmusi zeby bawic sie w posrednikow, zeby drukowac listy przewozowe dla innej firmy , a tym bardziej zeby robic komus prezent i wysylac ponizej kosztow wysylki. Mam na poczte 200m to tam ide i daje cene poczty jak cos sprzedaje. Ludzie cenmy tez swoj czas.

Jak ktos napisal cena wysylki jest podana w aukcjii, nie pasuje nie kupuje co tu dyskutowac.

Nadawałem paczki do 30kg za 15z-17zł,

Byłem przekonany, że np. pośrednik Kurjerzy to dość niska cena za 29 kg paczkę o wymiarach 60/40/40 cm:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tu niestety najtaniej ( bez ubezpieczenia, ochrony przesyłki) to prawie 30 zł. Inne to aż 38 zł.

Jeśli masz taką firmę aby za 15 złotych bezpiecznie wysłać np. kolumny lub wzmacniacz to podaj.

Na pewno inni też skorzystają.

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Serwis kurjerzy jest drogi. Sa inne. Sa nawet porownywarki różnych serwisow właśnie takich jak kurierzy.

Jeśli chodzi o ubezpieczenie to jedna wielka sciema. Bo zawsze zwala na zle pakowanie, nawet jak zabezpieczysz pancernie. W takich przypadkach najlepiej polegac na sobie, czyli kartonie, styropianie i folii.

Tuwysylam, zlapkuriera i kilka innych.

Panowie.

Nikt nikogo nie zmusi zeby bawic sie w posrednikow, zeby drukowac listy przewozowe dla innej firmy , a tym bardziej zeby robic komus prezent i wysylac ponizej kosztow wysylki. Mam na poczte 200m to tam ide i daje cene poczty jak cos sprzedaje. Ludzie cenmy tez swoj czas.

Jak ktos napisal cena wysylki jest podana w aukcjii, nie pasuje nie kupuje co tu dyskutowac.

Ja kurierem wysylam tylko powyżej 20kg i ponad gabaryty, bo na poczcie to jest mega drogo.

?👈

Ukryta Zawartość

Radę omijać sender24. Na pobranie trzeba czekac miesiąć!

Ukryta Zawartość

?👈

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.