Skocz do zawartości
IGNORED

Denon X2200W + Melodika BL40

bl4ck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przejdę od razu do konkretów:

yfwUsnp.png

Jak widać całe pomieszczenie ma 22m2 część wydzielona dla salonu to 14 m2

G1-2 to kolumny głośnikowe

S1-2 to głośniki surround które zamierzam dokupić w próżniejszym etapie tak samo głośnik centralny pod tv.

Amplituner jaki wybrałem to Denon X2200W natomiast głośniki Melodika BL40 mogę je mieć w okazyjnej cenie 1300zł za parę praktycznie nowe.

Sprzęt będzie służyć głownie do oglądania filmów i mniejszym stopniu muzyki. Obecnie posiadam kolumny Altus 200 i jakiś stary wzmacniasz philips z 1900 roku :P, lubię bas muzykę dance\trance, ale to co oferują altusy pozostawia wiele do życzenia jeśli chodzi o czystość głosu już nie mówiąc o dudniącym basie. Co myślicie o zestawie który złożyłem? czy będzie konieczność dokupienia jeszcze subwoofera (czego raczej chciał bym uniknąć) ?

Z góry dziękuje serdecznie za wszystkie rady. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/128621-denon-x2200w-melodika-bl40/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.