Skocz do zawartości
IGNORED

5000pln - analog / CD / pliki ?

iambr

Rekomendowane odpowiedzi

Tak , to się chwali , tyle że my musimy trochę pomóc , a więc ?

No wiec tak krótko i na temat , Yamaha którą odkrył > Iambr < nie posiada oryginalnego ramienia , a tylko o ile mnie wzrok nie myli , niedrogie ramię Rega - 250 .

Ten zakup trzeba przemyśleć chłopyy :)

Tylko te zdjęcia poglądowe są . Sam musi pojechać i doglądnąć Yamaszke . Jak nie jest pewny i ma blisko niech strzeli foty i da na forum .

Jeśli ktoś z Was jest w stanie pomóc mi jutro po południu na telefonie to był bym baaaardzo wdzięczny. Proszę ewentualnie o numer na priv.

*****************...bo najważniejsza jest muzyka!!!...*****************

Jeśli ktoś z Was jest w stanie pomóc mi jutro po południu na telefonie to był bym baaaardzo wdzięczny. Proszę ewentualnie o numer na priv.

Poniedziałek , wszyscy odreagowują po weekendzie . Numer masz na priv .

Poniedziałek , wszyscy odreagowują po weekendzie . Numer masz na priv .

Super, nie wiem czy to nie będzie ok 19-20.

Dla mnie jeszcze lepiej bo pewnie już przy kompie będę , nie miałem tej Yamaszki (a szkoda ) to niektóre rzeczy przez grafikę wypatrzy . Najlepiej jeszcze jak utrwalisz sobie cały gramofon w pamięci przed wyjazdem .

Mam net w telefonie więc mogę zrobić fotki i w 1minutę wysłać np na twój e-mail, jak będziesz przy kompie to wszystko na bierząco będziesz w stanie ocenić.

Wizualnie sam ocenisz czy kobieta zaakceptuje wygląd , najważniejsze to stan techniczny hihi i czy umiesz negocjować cene .

A co tu negocjować? 1700pln (2 dniówki)

HD12 już wystawiony na HiFi giełdzie...

Szukajmy RIAA, nowe? Używka?

Używki oczywiście , moje typy Lehmann black cube , Ca 640 Musical fidelity Xlp lub Xlp-s ale jak byś poszukał to i Norwedzy mają u siebie jakieś pre phono . Ps . negocjacja to podstawa , lepiej dać np 1,5 tyś , za darmo kasy ci nie dają a sprzedający i tak się pozbędzie gramofonu .

Pisałem do Bartka, że mój głos rozsądku (małżonka) stwierdziła, że może lepiej spieniężyć sprzęt który mam, a później rozglądać się za nowym i to po pierwsze.

Po drugie koleś od Yamaha się nie odezwał.

Po trzecie nadal targają mną dylematy, czy naprawdę to dobra droga?

Może uda mi się wypożyczyć gramofon ze sklepu na weekend i to jest najlepsza opcja.

Pisałem do Bartka, że mój głos rozsądku (małżonka) stwierdziła, że może lepiej spieniężyć sprzęt który mam, a później rozglądać się za nowym i to po pierwsze.

Po drugie koleś od Yamaha się nie odezwał.

Po trzecie nadal targają mną dylematy, czy naprawdę to dobra droga?

Może uda mi się wypożyczyć gramofon ze sklepu na weekend i to jest najlepsza opcja.

Pożycz , posłuchaj i wtedy podejmiesz decyzję - to najlepsze rozwiązanie .
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.