Skocz do zawartości
IGNORED

Musical Fidelity M1 CDT - ktoś zetknął się z tym transportem?

iambr

Rekomendowane odpowiedzi

Mam mały dylemat, chcę pomóc koledze w zakupie odtwarzacza CD, a z racji posiadania przez niego DACa, w zupełności wystarczył by wymieniony właśnie transport.

W sieci dość skromnie jest na temat samego transportu, dlatego pytam czy ktokolwiek z Was natknął się przypadkiem lub ma takowy.

Z góry dziękuję za pomoc.

*****************...bo najważniejsza jest muzyka!!!...*****************

Mam mały dylemat, chcę pomóc koledze w zakupie odtwarzacza CD, a z racji posiadania przez niego DACa, w zupełności wystarczył by wymieniony właśnie transport.

W sieci dość skromnie jest na temat samego transportu, dlatego pytam czy ktokolwiek z Was natknął się przypadkiem lub ma takowy.

Z góry dziękuję za pomoc.

Kupiłem swego czasu w Łodzi (TopHiFi) i…po 3 tygodniach podziękowałem.

Maleństwo ciekawe, świetnie wykonane, ale sposób prezentacji brzmienia…powodem też był wzmacniacz (też seria M1).

Dla mnie jako całość - odpadało, pojedynczo nie miałem już ochoty sprawdzać i poleciało na odsprzedaż.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.