Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podstawkowe

marswiet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Przeczytałem dokładnie wątek pod w/w linkiem. Dla mnie bardzo przydatna recenzja monitorów . Canto Grand, Proac Studio 118 i Alize to mój wstępny wybór z naciskiem na Canto Grand po pocztaniu innych recenzji oraz cena warta uwagi, ale posłuchamy i zobaczymy.

Zgadzam się ,że podstawki , które podłączyłem do czasu zakupu innych to żadna rewelacja i dlatego wspomagam się subem , w którym bas zdecydowanie schodzi niżej niż w Dali, ale to przejściowa sytuacja. Być może to tylko moje subiektywne odczucie , ale cóż każdy ma swoje ulubione brzmienie.Jeśli Waść posiada inne ciekawe spostrzeżenia o monitorach ,które wyżej wymieniłem to proszę o podzielenie się na forum.

Od siebie też polecę Canto Grand. Przede wszystkim nie są trudne do napędzenia. Jak masz koło 6k to możesz pomyśleć o wersji Premium. Jak kiedyś kupisz Sobie lampę to będzie świetny zestaw. Focusy 160 też fajne, ale wymagają bardzo wydajnego wzmacniacza żeby dobrze zagrały.

Sprobuj tego, zagina ludziom czesto swiatopoglad

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.