Skocz do zawartości
IGNORED

Roksan Kandy K2 ile za używkę?

Piotr_57832

Rekomendowane odpowiedzi

Ile wart jest używany Roksan Kandy K2? Stoi jeden używany na aukcji, ale cena 3499zł to chyba przesada przeglądając aukcje z poprzednich lat. Wg. mnie 2500 to i tak byłoby dużo...

Jak by się ten wzmacniacz spisywał z kolumnami Indiana Line Tesi 260 lub STX Electrino 250? Tesi mam obecnie, planowałem nabyć Electrino. Tak wiem, że to profanacja dla Roksana, ale rozbudowa zestawu musi przebiegać stopniowo... :)

A może ktoś na forum ma w rozsądnej cenie ten wzmacniacz albo Caspiana....?

Gość numik

(Konto usunięte)

Ile wart jest używany Roksan Kandy K2? Stoi jeden używany na aukcji, ale cena 3499zł to chyba przesada przeglądając aukcje z poprzednich lat. Wg. mnie 2500 to i tak byłoby dużo...

Jak by się ten wzmacniacz spisywał z kolumnami Indiana Line Tesi 260 lub STX Electrino 250? Tesi mam obecnie, planowałem nabyć Electrino. Tak wiem, że to profanacja dla Roksana, ale rozbudowa zestawu musi przebiegać stopniowo... :)

A może ktoś na forum ma w rozsądnej cenie ten wzmacniacz albo Caspiana....?

na ebay uk są Caspiany w dobrych cenach, to klasa wyżej niż Kandy, zapewniam. Tylko nie są tak wydajne i kolumny muszą być 8ohm

Olej allegro (alledrogo), ja niedawno kupiłem za 900 funtów nowy zestaw Audiolaba 8200cdq+p, w PL....samo cdq kosztuje więcej. A używka K2 to max 2300 wg mnie

W UK uzywki za £350 kupisz czyli 1800 zlotych. Przesylka do PL 100zlotych ubezpieczona do 5tys. Pelno jest taki papudrokow/handlarzy. Jeden Polaczek kupil ode mnie tannoy precision 6.4 trzy tygodnie temu za £800, wystawil na eBay za £1500 ( o £500 drozej niz nowe mozna kupic)...

Z tymi caspianami m2 tez w UK przesadzaja z cenami. Ich realna wartosc na rynku wtornym to nie wiecej niz £800 obecnie. Pozniej stoja miesiacami te wzmacniacze i kolumny az trafi sie jelen i kupi...

Wieza STEREO Technics :)

Zgadza sie numik. te starsze mozna czasem wyrwac taniej niz kandy :) A tak a propos to jest k3 na aukcji w UK jak ktos chetny :) Poki co cena bardzo zachecajaca.

Wieza STEREO Technics :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.