Skocz do zawartości
IGNORED

Wzmacniacz do dużych kolumn

Rzepero

Rekomendowane odpowiedzi

Wzmacniacz po 25 latach moze byc oryginalny o ile ktos o niego dbal i konstrukcyjnie sam w sobie nie mial zadnych slabych punktow. Kondensatory tez moga byc w bdb stanie, zalezy to od czasu uzytkowania czyli przebiegu, konstrukcji i jakości samych kondensatorow. Sam mam model 830es, wszystkie kondensatory sa jak nowe.

Ten Harman też ma 25 lat i w dodatku kosztuje kilka stów za dużo. Ale jak masz ochotę to bierz. Pamiętaj też, że tu na forum większość poleca to, co akurat sprzedaje na aukcjach.

Kiedyś ten wzmacniacz kupiłem za niecałego tysiaka z oryginalnym kartonem, pilotem a cały sprzęt nie posiadał nawet jednej ryski czy śladu po śrubokręcie (na szczęście nie trafił na takiego Bumpaplumpa, który do każdego klocka od Krella po Denona musi nasrać). Przytoczyłem go jako tańszą alternatywę a nie zachęcałem do zakupu egzemplarza z allegro za 1,5kzł bo za tyle to baltlaba już ustrzeli.

Na poczatek w takim HK to trzeba wymienic wszystkie elektrolity

Oho, automatyk, elektronik, master of puppets, złota rączka "I know everything about anything" znowu w akcji...

Przypomnij że nam z łaski swojej kiedy to się na forum dowiedziałeś że jest coś takiego jak napięcie przemienne? Dwa miesiące temu? Trzy?

Weź no nie rób wiochy, rób co masz robić i nie kieruj do mnie żadnego zdania więcej bo nie pisałem do ciebie KPW?

Jeżeli coś jest głupie ale działa, to nie jest głupie...

Caspiana zostawie bez komentarza, wypadl bardzo slabo, Kandy K2 mialem jako koncowke mocy, calkiem calkiem z 730ES moze konkurowac, tylko czy integra jest tak samo dobra jak koncowka? tego nie wiem

Przypomnij że nam z łaski swojej kiedy to się na forum dowiedziałeś że jest coś takiego jak napięcie przemienne? Dwa miesiące temu? Trzy?

Nie przypominam sobie abym gdzies twierdzil ze takiego napiecia nie ma, bledem bylo nazwanie napiecia zmiennym zamiast przemiennym co nie oznacza ze ich nie odrozniam geniuszu, a jak chcemy byc juz tacy szczegolowi to napiecie w sieci jest przemienne okresowo, ejdnak czy kazdy je tak nazywa?

I jak juz sie czepiasz szczegolow to zaraz Ci wywleke twoje stare wpisy gdzie pisales o "pradzie w gniazdku" chyba ze juz sie dowiedziales ze pradu nie ma dopoki nie zamkniesz obwodu

A dlaczego mialbym przestawiac? stoja niezmiennie od 2 lat w jednym miejscu

To jak Ty smiesz komukolwiek doradzac :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-50642-0-56919700-1475166610_thumb.jpgpost-50642-0-71336300-1475166620_thumb.jpgpost-50642-0-63058900-1475166630_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wieza STEREO Technics :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.