Skocz do zawartości
IGNORED

gdzie granit pod kolumny (Krakow)

koni

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie wygrzewam nowiutkie Tannoy'e 4, lecz juz widze (slysze :) iz bez gumy i granitu sie nie obejdzie.... (parkiet na legarach pokazal w koncu swoje minusy, niestety)

Dlatego tez mam pytanie, czy ktos moglby polecic kogos/zaklad w Krakowie/okolicy, gdzie mozna by takowe kloce (najlepiej z nawiertem pod kolce) granitowe zamowic?

dzieki wielkie,

https://www.audiostereo.pl/topic/13023-gdzie-granit-pod-kolumny-krakow/

Maniakaudio podał dziś:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

koni - ja płyty z czarnego granitu 2,5 cm z otworami zamówiłem u Sebaxa (poszukaj na forum), chociaż jestem z Wawy. Skontaktuj się z Nim, bo na prawdę warto. Jak tylko przesyłka do mnie dotrze to ją obfocę i wrzucę na forum.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Dzieki Panowie za sugestie, na pewno skorzystam...

riot-

Twoja rada z granitem spod cmentarza daje do myslenia :) - owszem, dobrze jest dopatrzec sie "duszy" w sprzecie, gorzej jesli z takiego kawalka nagrobka przeniknie do kolumny duch jakiegos kiepskiego spiewaka, ktoremu zechce sie wtorowac co lepszym solistom tak kolo polnocy, gdy zmeczony i po ciemku chcesz sie zrelaksowac przy spokojnych dzwiekach, he, he...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.