Skocz do zawartości
IGNORED

Limitowana edycja LP Wojtek Pilichowski!

t_rex_

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie - dla zainteresowanych na facebookowym profilu Wojtka Pilichowskiego pojawiła się taka oto informacja:

cyt: "Drodzy przyjaciele.

Z radością informuję, że właśnie ukazała sie moja pierwsza plyta na nośniku winylowym.

"Wojtek Pilichowski Jazz Quartet at De Sas Music Festival".

Jest to album koncertowy nagrany w niesamowitym miejscu, jakim jest Winnica De Sas.

Praca nad płyta w winnicy jest prawdziwą przygodą - wierzcie mi !

Mój kwartet tworzą: Wojtek Olszak instr. klawiszowe, Tomasz Machański perkusja, Michał Trzpioła gitara a gościnnie zagrał Marcin Nowakowski na saksofonie altowym i sopranowym.

Dziękuje Ani i Kaukazowi za wsparcie i atmosferę pracy wśród smacznych winorośli.

Limitowana edycja albumu do zamówienia tutaj : [email protected]"

Ja już zamówiłem - cena 70zł + 15zł przesyłka.

Widziałem filmik z prezentacją Wojtka, gatefold, 1xLP, niestety odtwarzał to na rekwizycie teatralnym przypominającym gramofon ;-) aż żal..

Jak wygląda zamówienie, płatność? Paypal jest możliwy?

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

przelew na konto - dostaniesz w mailu po zlożeniu zamówienia.

Prezentacja płyty oczywiscie w klasycznym stylu Pilicha bo to dobry jajcarz jest :) - gramo to chyba to to z Biedry :):):)

przelew na konto - dostaniesz w mailu po zlożeniu zamówienia.

Prezentacja płyty oczywiscie w klasycznym stylu Pilicha bo to dobry jajcarz jest :) - gramo to chyba to to z Biedry :):):)

Jajcarz od zawsze :-) 100 lat temu skserowałem sobie od kumpla jego szkółkę na bas, czytając wstęp ryłem glebę :-D

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Ta płyta z maila też z autografem jak na fotkach? Wiadomo coś o nakładzie?

15420940_1162753670445259_6479116393627398124_n.jpg?oh=428315ea5cb0982da54b89c0f8a4d606&oe=58F9C8B5

Oj może dostanę pod choinkę?

Sprężaj się to wyrwiesz może z autografem Mistrza :-D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.