Skocz do zawartości
IGNORED

Monitor Audio zjada Roksan

zildjian

Rekomendowane odpowiedzi

Świat jest napędzany przez marketing który promuje określoną modę. Za 20 lat audio ludziom kojarzyć się będzie wyłącznie ze smatfonem, który dodatkowo spełniać będzie rolę aparatu słuchowego. Z racji powszechnej głuchoty nic innego nie będzie ich w stanie zadowolić.

Laryngolog to zawód z przyszłością. ;)

Co racja to racja. Jeżdżę z jednym 20latkiem do pracy. Wsadzi se to to do ucha (jednego) słuchawkę, puści te swoje hiphopy tak że ja słyszę i ni chu chu się z nim dogadać bo nie słyszy a jak już to kapuje po pięciu minutach co do niego powiedziałem :-) Kiedyś koleżanka w pracy też dala mi do ucha słuchawkę bo chciała pokazać czego słucha, pamiętam tylko hałas!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.