Skocz do zawartości
IGNORED

Info dla posiadaczy ampli Onkyo z wadliwa plyta HDMI

piskle smoka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, sytuacja miala miejsce 2 miesiace temu.Ampli co prawda zaczal szfankowac wczesniej (musial byc kilkukrotnie wkaczany/wylaczny zanim sie dzwiek pojawil itd).Balem sie go odrazu oddawac do naprawy gdyz obawialem sie zbyt wysokich kosztow ( bylo juz oczywiscie po gwarancji), wiec zakupilem Marantza sr 7010.Ale po jakims czasie zaczeka mnie nurtowac sytuacja lezacego karrinu z potencjalnie zepsutym ampli.Uzgodnilem z zona ze po oddaniu do naprawy, jesli koszty nie przekrocza 200 € , to sie zgodzimy na wymiane plyty.Zaplacilem 70€ przedplaty i po tygodniu dostalem sms ze sprzet gotowy do odbioru.Bez jakich kolwiek wczesniejszych informacji.Okazalo ze po gwarancyjnie wymieniono plyte hdmi (darmowo) , zwrocono mi takze 70€ przedplaty.Z tej radosci zamowilem sobie za podobna kwote nowy pilot do tego ampli (Onkyo TX NR1007).

Wiec jak ktos ma problem z wadlia plyta HDMI w ampli onkyo niech smialo oddaje pogwarancyjnie do naprawy.

Rafał no nie. Promat ma rację. Nie wszystkie modele.maja je seryjnie po prostu.

Pozatym widać czy ampli jest wyciągany. Ma przyklejona zaslepke na front. Trzeba ją zerwać aby korzystać.

Pisklę oddawales do eic? Bo coś mi tu te euro nie pasują?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.