Skocz do zawartości
IGNORED

odtwarzacz do 1 tys. zł

ramzes

Rekomendowane odpowiedzi

szukam odtwarzacza odtwarzajacego format sacd w takiej cenie. Ewentualnie moze to byc odtwarzacz dvd z podobnymi mozliwosciami

slucham muzyki głównie na sluchawkach sennheiser hd 590

interesuje mnie cos z yamahy

Rezygnuje z kupna chaintecha av 710 do kompa, mysle ze najpierw odtwarzacz a pozniej jakis wzmacniacz sluchawkowy

prosze o podanie kilku modeli Yamahy, jesli sie znajda w takiej cenie wartych zainteresowania.

https://www.audiostereo.pl/topic/13111-odtwarzacz-do-1-tys-z%C5%82/

Pioneer DV-575A - przyzwoity dzwiek we wszystkich formatach.

Cena tu 899 PLN:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

darkul stale poleca wszelkoformatowe dvd samsunga za niecale 1000- sprawdz w wyszukiwarce bo nie pamietam modelu.

a jak chcesz koniecznie yamahe, to sobie wejdz na ich strone, wez katalog ze sklepu albo zapytaj sprzedawcy. po kija ci do tego forum? przeciez oni produkuja w tej cenie pewnie z 3 modele...

YAMAHE CHCIAŁEM BO MAM ZNAJOMEGO KTÓRY TYM HANDLUJE A FORUM ABY ZAPYTAC CO LEPSZE DO TEJ KWOTY. FAKYCZNIE KILKA MODELI TYLKO W TEJ CENIE SIE ZNALAZŁO

POZOSTAJE PIONEER 575 NO I TEN SAMSUNG POCZYTAM ZOBACZE

DZIEKI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.