Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Pro Black Diamond V3 do duzego pomieszczenia?

p1otr

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Rozwazam zakup (przede wszystkim ze wzgledu na dobra cene) kolumn Audio Pro Black Diamond V3.

Ma to grac w salonie prawie 50m2. Głownie w roli kina domowego, bez subwoofera, oraz do muzyki typu trance, dubstep, wiec wskazany troche mocniejszy bas.

Wedlug testu jaki czytalem, potrafia zagrac, mocniej dolem, ale do 50m2 wystarczy?

Wzmacniacz Yamaha rx-497.

Dzień dobry.

Pomieszczenie 50m2 to duża kubatura, zawsze trzeba liczyć się z pewnymi problemami z nagłośnieniem takiego salonu, natomiast Audio Pro Black Diamond (http://q21.pl/audio-pro-black-diamond-v3.html) to mocne, dynamicznie grający zestaw, który powinien sobie poradzić z tak dużym salonem. Tak naprawdę to w podobnym budżecie nie znajdziemy innej kolumny o tak mocnym, dynamicznym dźwięku.

Zapraszam serdecznie na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Witaj,

Te kolumny owszem potrafią sporo, ale nie nagłośnić 50m pomieszczenie dwoma 13cm głośnikami.

Nie ma szans.

Dużo lepsza propozycja:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy też Magnat Quantum 677.

Najlepiej by się sprawdziły Klipsche R28F. Gdyż model amplitunera nie powala, one są wysoko skuteczne i mocne. Ale nawet po rabacie musiał byś nieco dołożyć.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Bardzo fajne kolumny, słuchałem ich swego czasu a nawet na początku przygody brałem pod uwagę. B. fajnie wykonane i za obecną cenę naprawdę fajnie grające. Jednak zginą na takim metrażu.

Bardzo fajne kolumny, słuchałem ich swego czasu a nawet na początku przygody brałem pod uwagę. B. fajnie wykonane i za obecną cenę naprawdę fajnie grające. Jednak zginą na takim metrażu.

Dwie sprzeczne odpowiedzi.. Ktos się jeszcze wypowie?

2:1 czekamy dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.