Skocz do zawartości
IGNORED

Szumy i zakłócenia.

Lunatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Z samego covera niekoniecznie :D Ale z tamtych okolic.

Okej, wyślę w takim razie, ale za jakiś czas, gdy wszystkie projekty pokończę. Myślę, że to kwestia miesiąca. W takim razie wstrzymam się z zakupem kolumn, DACa, karty itp.

Ile może potrwać realizacja gwarancji?

Gdzie kupowałes? To zależy od tego czy sprzęt naprawiaja na miejscu czy wysyłają dalej do producenta.

Minimum dwa tygodnie.

Rotel RA-980BX+Heco Aurora 700 SONY 550ES + Emit M20@Nostromo Wolf2 - Solid Core audio cable set

Podpiąłem dzisiaj wzmacniacz ze słuchawkami i głośniki od monitora do laptopa i nie ma takich zakłóceń.

Wprawdzie lekki szum jest, ale to raczej normalne, przy poruszaniu myszą nic nie trzeszczy itd. Więc to nie wina instalacji sieciowej, a płyty raczej.

Płytę odeślę w przyszłym tygodniu najprawdopodobniej.

Ale po podłączeniu laptopa do wzmacniacza również słyszę na słuchawkach to poruszanie myszką. Wprawdzie nie tak mocne jak wtedy, ale również.

Dziwne jest zwłaszcza to, że wtedy było to połączenie PC - głośniki, a teraz laptop - wzmacniacz - słuchawki. Jutro mogę sprawdzić, czy to nie z myszką jest problem, ale jeśli to prawda to chyba osiwieję (a mam 17 lat :P)

Nie mogę w to uwierzyć, korzystając z touchpada nie ma tego problemu. Sprawdzę jeszcze z inną myszką jutro, ale na komputerze zmiana myszki nic nie pomogła, więc nie wiem.

Ale sam wzmacniacz też lekko szumi sam z siebie.

Jakie to wzmacniacz? Lekkimi szumami nie ma się co przejmować to normalne. Przebadaj wszystko dokładnie i daj znać ;-)

Rotel RA-980BX+Heco Aurora 700 SONY 550ES + Emit M20@Nostromo Wolf2 - Solid Core audio cable set

A ja wymieniłem kartę, bo objawy były takie same. I nadal sytuacja bez zmian:( Macie jeszcze jakies pomysły?

Kartę dźwiękowa? Czy płytę główną wymieniles?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.