Skocz do zawartości
IGNORED

Przyzwoity zestaw do przyzwoitej kwoty. Co polecacie ?

Piotr Brzyski

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Stivi89

(Konto usunięte)

Bo jesteś Dupa przez wielkie "D" trzeba było nie poświecać czasu na odpisanie na mojego posta tylko klikać linki I kupować. Takim podejściem pewnie nigdy nic nie kupisz...

Powodzenia.

Ps. Pewnie bana dostane ale co tam raz sie żyje

2 tematy co do elektroniki i 2 amplitunery :)))

i zakładałem jeszcze jakiś temat z głośnikami, ale wtedy faktycznie nic z tego nie wyszło... tzn wyszłoby gdyby nie to, że gośc miał im wysłać we wtorek, bo dopiero wtedy miał czas, a w poniedziałek ktoś zabrał je z odbiorem osobistym :)) Potem zakładałem jeszcze jeden temat, gdzie prosiłem o opinie jak wypada porównanie kefów bezpośrednio z wharfedale. Niestety nie uraczyłem pomocy z niczyjej strony w tym temacie, tylko narzekanie na moją elektronikę, i potrzebuję wzmaka do tego.

Wiem :)

PS.Te linki zobaczyłem wczoraj ok.11. Jakbym nie miał wtedy co robić i mógłbym wtedy rozmawiać, to prawdopodobnie załatwiłbym to od razu :) Myślisz że ja te tematy sobie zakładam, bo mi się nudzi ? Nie. Już jakiś czas próbuję skompletować kino domowe, i właśnie nie jest mi to obojętne kiedy to zrobię, jak na początku ( tego czasu ) bo trwa to już trochę długo. Też już chcę to w końcu mieć, i przy okazji święty spokój, że już mam to upragnione kd. Do tego dochodzi fakt że się nie znam aż tak dobrze, a na tym wypizdowiu jest mało takiego sprzętu, i nawet nie mam jak odsłuchać, o funduszach nie wspominając. Jakbym miał budżet powiedzmy ok. 10k na same głośniki, to wiem co chcę i prawdopodobnie nawet by mnie tu nie było, ale... Dzięki za pomoc :)

i mógłbym wtedy rozmawiać

a rozmawiac dlatego że, padła propozycja na tym forum żeby poza allegro zaproponować 1000 za 4 głośniki. Takie rzeczy wolę telefonicznie załatwiać, żeby nie było nieporozumień :)

Tyle ode mnie. Cześć :)

Szedłbym w kierunku Dali Opticon 6/1/vocal

Tak tylko jak set 5.0 byś robił to fronty Opticon6 wystarczą a resztę czyli central i souround to Zensor seria wystarczy i Marantz 7010 i masz 10k a gdzie sub :)

To co ludzie tylko piszą pytają i nic nie kupują. Łeeee co za LUDZIE zamiast pochwalić się, opis z odsłuchu itp.

Jedno co widziałem to Artiz Heco MS900 plus central z S4Home zakupił, ja też MA S10/central/S1 zakupiłem od nich i też jestem mega zadowolony. Co prawda mi Pan Grzegorz przez Telefon doradzał a nie forum i samodzielny odsłuch pomógł w dokonaniu zakupów.

Ale gdy pierwszy raz kupiłem set to tylko dzięki forum bo tak to pewnie do dziś jakiś plastyków bym słuchał :)

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Ale no nie jest tak ? :))))

Nie. Przeczytaj jeszcze raz, a jak jakieś problemy ze zrozumieniem to trzymaj :

2 tematy co do elektroniki i 2 amplitunery :)))

Nie dziękuj :)

Bali, widziałem Zensory 1 po dosyć dobrej cenie < chyba 900> ale chciałbym do 2k zbudować zestaw na jednej marce, a na Zensorach ciężko będzie ogarnąć 5.0 do 2k..., a sub jeszze by się przydał. Chyba zostanę przy tannoyach, a jak będę bogatszy o ~1-1.5k to nawet nie będę się czaił na te kolumny, tylko kupię od razu. Nowe :d

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.