Skocz do zawartości
IGNORED

ANALOG TESTOWY MADE IN FADEOVER

sto??ek

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Liczy, liczy.8-)

wfel - dopisane.

Wynik - 228 szt.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

>Walery

Ja nie zamierzam jezdzic po tej plycie papierem sciernym, ani gwozdziem;-)))). Plytki trzeba szanowac, szanowac prosze pana, wiec na dlugo starczaja ;-)))

A tak zupelnie powaznie to mysle ze to nie bedzie jednorazowa akcja i zanim mi sie ta zniszczy to juz bedzie nowsza, ulepszona..

A co do aku to powiem tak: A nie mowilem??? ;-)

PZDR.

nawet nie wiedziałem że takie był, miał ktoś może?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

To tak odnośnie dzisiejszej audycji w Radiu Jazz. A i może jaki nowy chętny się znajdzie, to i zamówi.

Nie to, żebym szerzył defektyzm, ale...ostatnio coraz bardziej czarno to widzę. Wiarę, wiarę tracę po prostu:(

No właśnie, w dniu dzisiejszym zapowiadany jest udział Waldemara Iłowieckiego (fadeover) w audycji Audiofiling w Radio Jazz, godz. 19:00. Będzie mowa m.innymi o analogowej płycie testowej.

Więcej info na zaprzyjaźnionym forum bezpośrednio od autora audycji:

Ukryta Zawartość

Pozdr.

Ukryta Zawartość

>Nie to, żebym szerzył defektyzm, ale...ostatnio coraz bardziej czarno to widzę. Wiarę, wiarę tracę

>po prostu:(

A tak niewiele brakuje. Zakładając, że wszystkie deklaracje są aktualne, to juz tylko 69 egzemplarzy.

==>> rafko

nie przerażaj, wymagana ilość to 300 , nie 500:))

no ludziska do roboty, zamawiać, zamawiać...damy radę, i będziemy mieli piękne testery - samplery, i to w pięknym czarnym kolorze, albo innym...choćby różowym:)

Fadeover, BRob

pozwoliłem sobie zamieścić podobny temat na sąsiednim forum. Wielu ludzi którzy tam piszą nie piszą tutaj. A nóż widelec, znajdą się kolejni chętni, to będzie szybciej. Podałem również linka do tego tematu na audiostero. Mam nadzieję, że może przyśpieszymy trochę w ten sposób.

BRob podaję link do strony na hfm. Może wpadniesz tam od czasu do czasu i wrzucisz ludzi na listę?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Raczej trzymam się audiostereo.pl, ale na hfm też zaglądam, więc nie widzę problemu. Jezeli znajdą się chętni na hfm.pl dopiszę ich do listy i opublikuję ją na jednym i drugim forum.

Pozdrawiam.

hłe hłe ,mój pierwszy wpis w tym dziale

az nie mogę uwierzyć ;)

jestem zdrowy, czuje się dobrze ,nie posiadam gramofonu ,ale jakieś takie przeczucie mam ,że ......

poprosze 1 szt.

>> BRob

dzięki za zainteresowanie. podałem tam linka to tego tematu, więc pewnie niektórzy będą sie tu wpisywać, chociaż jak pojawił sie pierwszy chętny, to wystraszył się trochę tygodniowej karencji na tym forum, myśląc że już będzie za późno, więc faktycznie trzeba będzie zaglądnąć na hfm

pzdr

>>fubb,

jak byś miał wątpliwości , to wszyscy z tego działu potwierdzą że jesteś zdrowy, a że nie posiadasz gramofonu, cóż..."jakieś takie przeczucie mam, że...":))))))

• 4 tygodnie później...

BRob - użytkownik o nicku Łałr Bałałr z forum hfm wyraża gotowość zakupu samplera. Proszę o dopisanie go do listy.

Kurde, to ciągle mało:((

Już po znajomych opowiadam , może kupią... nawet jak nie mają gramofonu. Chyba dam spokój, bo zaczynają już mnie mieć za wariata.

Ale wierzę, wierzę , wierzę ... że nam się uda:))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.