Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa wkładka gramofonowa

Kratos40

Rekomendowane odpowiedzi

A widziałeś gdzies jeszcze 440ki? Bo ja nie. Zakonczono produkcję. W US są ale wychodzi w okolicach 900pln.

Owszem, at440mlb zostala zastapiona przez VM540ML ale 440stki sa nadal dostepne nie tylko w USA. Amazon sprzedaje je po $199 plus przesylka i pewnie clo.

pozdrawiam,

To prawda, ze AT zrobila sie drozsza i ta nowa wkladka 540ml jest wcale nie lepsza od 440 ale $40-50 drozsza. Ortofon bronze jednak jest wyraznie drozszy. Nie znalazlem na polskim rynku tanszego niz 1312zl. No ale jest dobry a czarny jeszcze lepszy. Kiedys go rozwazalem ale ostatecznie wzialem at150mlx. Polowa ceny i nieco lepszy tracking.

Denon jest MC wiec to inny typ i wcale nie taki dobry. W tym wypadku stara wole at400ml ofc, chociaz igle mozna zmieniac.

pozdrawiam,

Dobra udało mi się ustawić wkładkę. Gra sporo lepiej niż AT95E. Wąskim gardłem jest phono stage użyty w moim wzmacniczu.

Teraz myślę nad phono stage. Interesuje mnie Pro Jet Phono Box lub Cambrige Audio Cp1. Zna ktoś te konstrukcje.

zrób sobie takiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.