Skocz do zawartości
IGNORED

chętnie pogadam o ARCAM i Browers Wilkins

kuredhivaru

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie , próbuję znaleźć cierpliwą osobę znającą się na produktach firmy Arcam i Bowers Wilkins , nie znam się na tym , mam wiele obaw , mam wiele pytań i chciałbym dokupić sporo zabawek . Chętnie zdam się na rady rozsądnej osoby - mającą wiedzę techniczną i doświadczenie z tym sprzętem . Jeśli prowadzisz sprzedaż to chętnie zrewanżuję się zakupami u Ciebie . Temat rzeka , chętnie się pouczę i posłucham i coś kupię ,pozdrawiam wszystkich Dominik

Odpowiednie miejsce do pytań to KLUBY Arcama oraz B&W:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zapewne. O ile nie zostaly zdominowane przez naganiaczy. A nawet jeśli nie, to trudno szukać tam obiektywizmu.

Najlepiej przekonać się osobiście, a nie sugerować się opiniami innych.

Witaj

Jeśli chcesz się zapoznać z produktami Bowers&Wilkins zapraszamy do naszych salonów.

http://www.tophifi.pl/bowers-wilkins/

Posłuchasz tam kolumn zarówno z serii 600 jak i najwyższej serii Diamond.

Mamy czternaście salonów w Polsce, może któryś jest blisko.

Pozdrawiam

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Ja już kupiłem kolumny i amplituner , niestety jeszcze ich nie odsłuchałem bo mieszkam na Malediwach - w Polsce za 2 tyg . Chciałbym teraz dokupić cd lub dvd do tego co mam . Czy ktoś potrafi mi wytłumaczyć w sposób przystępny dla laika różnicę miedzy maszynami ARCAM FMJ CDS27 , UPD 411 , DiVA DV 135 i DiVA DV 137 ???? Z góry dzięki za każdą podpowiedz

Zapewne. O ile nie zostaly zdominowane przez naganiaczy. A nawet jeśli nie, to trudno szukać tam obiektywizmu.

Najlepiej przekonać się osobiście, a nie sugerować się opiniami innych.

W przypadku Arcama to lepiej poczytać to, co pisali inni, zwłaszcza gdy mowa o sprzęcie np. używanym. Arcam, np. w przypadku modeli Diva, miał problem z softem...którego samodzielnie nie da się zmienić, a wersje poniżej 2.xx miały problem z trybem stand-by (po wyłączeniu wzmacniacza pilotem...i włączeniu ponownym, sprzęt nie reagował na komendy pilota do momentu, w którym nie wypięło się go z sieci wtyczką).

Czytam wszystko to co znajdę , oczywiście . Ja pytam o opinie użytkowników wyżej wymienionych urządzeń , a nie głupie rady kolegi od Hani i tego znawcy dvd . Proszę takie odpowiedzi zostawcie dla siebie . Proszę o opinie i poradę tylko osoby które używają wymienione urządzenia . Jeśli ktoś ma wolna chwilę i mi odpowie chętnie wysłucham opinii i będę wdzięczny , pozdrawiam

Pytasz się czy wybrać dvd czy cd więc chyba moje pytanie czy znasz różnice jest jak najbardziej na miejscu...

Po drugie nawet nie napisałeś jakie modele masz, tylko że już kupiłeś nie wiadomo co. Nie sądzisz, że lepiej by było najpierw napisać co kupiłeś, jak to gra i czego oczekujesz, żeby dostać jakąś poradę?

Słuchałem z 10 kolumn b&w i dwóch urządzeń arcama i nie wiem co mam Ci napisać. Jak to grało, wszystko od kolumn za 2tys do takich za 100tys czy opisać bebechy w środku czy co? Na co Ci te rady skoro i tak już kupiłeś coś o czym nie masz pojęcia. Nie rozumiem tego.

Przyjedź do PL i najpierw posłuchaj tego co już masz zanim wrzucisz pieniądze w błoto przez rady na forum. Sprzęt kupiony online możesz zwrócić do chyba 14 dni do sklepu, więc pole do manewrów i odsluchow jest.

Tak na marginesie to komentarz o "hani" był najbardziej pomocny i prawdziwy póki co.

Wieza STEREO Technics :)

To co innego. Bo w watkach klubowych przewaznie sa same zachwyty ;)

W wątkach klubowych często poleca się...samych siebie, bo albo prowadzi handel sprzętem, albo serwis...lub zwyczajnie zarabia na modach...reklama dźwignią handlu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.