Skocz do zawartości
IGNORED

McGyver-tupet i dobre samopoczucie

gyvera

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba przewrażliwiony jesteś ?

Facet ma swój pogląd na sprawy dźwięku i swoich poglądów nie ukrywa jak co poniektórzy.

Osobiście znam prawdziwych bufonów i neptków , zachowują sie tak bo sie troszkę dorobili i uważają sie za cos lepszego.

Sam mam kilka klocków Q.Audio i jestem z nich bardzo zadowolony , pomimo tego że mam sporo markowych urządzeń. W wielu przypadkach megakonstruktor ma zupełne prawo być lekko drażniącym rozmówcą.

Widzisz ja miałem słynne Mc6500 i 6900, i faktycznie darkulówka była lepsza brzmieniowo.

Teraz nadal mam Mc ale z najwyższej półki i te są lepsze od darkulowców ale dysproporcja cenowa jest mordercza i nie dziwi.

Juz dawno temu wymyślono tzw. umowy pisemne.

Mam instytucje państwowe takie jak sądy.

Tak swoją drogą mylisz pojęcia sądownicze.

Uważasz siebie za świętego ?

To ci gratuluję samopoczucia.

Ja kilka razy naczekałem się na produkty od darkula, ale że słyszałem co nieco wcześniej z jego produktów czekałem z cierpliwością. Jestem obecnie zadowolony i sporo kasy zaoszczędziłem , mogłem sobie ja przeznaczyć na płyty i inne pierdoły.

Gdybym uważał ze nie warto czekać to bym nie czekał.

Uprzedzę być może twoje pytanie , na jeden klocek czekałem rok, nawet trochę ponad.

mimo to wiedze i umiejętności gościa sobie bardzo chwalę i cenię.

To wszystko.

Na tym koniec.

Tu nie chodzi o to czy ktoś chce czekać czy nie - to jego sprawa, tu chodzi o tych którzy nie chcą czekać i styl w jakim potraktował ich Megakostruktor.....co do jego wiedzy to nikt tego nie kwestionuje......

P.S. Nie uzywałem pjęć sądowniczych :)

>dogon

"Moje marki to McIntosh, Cello, Studer, Graff, Tannoy, Spendor , TFK , Nagra i Marantz Proffesional."

Masz zupełnie podobne upodobania sprzątowe jak darkul. ;-)

zyzio, 19 Sie 2006, 14:11

Zostales Dogon-niony i pouczony o "pojeciach sadowniczych" i "czyms takim jak umowy pisemne" :)))

Jakbys mial watpiliwosci kim jest ten pouczajacy, to przeczytaj jego wczesniejszy wpis, w ktorym deklaruje ze sam zna kilku neptkow i bufonow ktorzy sie dorobili i uwazaja sie za Bog wie kogo. Ja mu wierze ze takich wlasnie zna - nawet bardzo blisko. Jednego to widzi nawet w lustrze codziennie podczas golenia :)

>>foxbat, Qubric

może po prostu od razu powiedzcie, że to dlaczego się tak przywalacie do McGyvera wynika z jednego (reszta to takie naciągane przypieprzanie się). Tą rzeczą jest brak pomiarów przy konstruowaniu kolumn, nieprawdaż? Zgadłem no nie? Reszta to takie "żeby jeszcze dopieprzyć"...

Chcę zwrócić tylko jeszcze na jedną rzecz uwagę. Nie moja sprawa co robicie, ale jeśli się już kogoś czepiacie, to konkretnie o co i konkretne argumenty a nie mieszacie z błotem i o wszystkim co Wam ślina na język przyniesie...

Pzdr

saczek, dobrze wiesz za co sie czepiam, aha i prosze mnie z Qubriciem nie wiazac :) Nie mam pojacia za co on sie dywanowego gooroo czepia ;)

morven, no polska wlasnie, gdzie kazdy cwaniak robi w bambolo innych...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

chcialem tylko zauwazyc ze uzytkownik gyvera ktory zalozyl ten watek zarejestrowal sie tylko po to zeby kogos opluc... takich mamy tu wiecej np Kafax ktoremu musialem wprost powiedziec co o nim mysle bo nie tylko mnie wyprowadzil z rownowagi...

zenada i nic wiecej...

PS na pewno widziecie podobienstwo nickow do opluwanego... mowi samo za siebie...

discomaniac71

>chcialem tylko zauwazyc ze uzytkownik gyvera ktory zalozyl ten watek zarejestrowal sie tylko po to

>zeby kogos opluc...

A ja chcialem zauwazyc ze uzytkownik Grafton zostal zarejestrowany i byl uzywany przez McGyvera tylko po to by pluc na konkurencje...

disco, chcesz drazyc dalej?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

My tu gadu gadu o moderatorach... A tu producent szybko reaguje na popyt rynku... Dzielnie walczy o klienta oraz POUCZA moderatora jak ma sie zachowywac - "nie wypowiadaj się takim tonem nie znoszącym sprzeciwu." co akurat jemu sie nagminnie zdarza!

RYNEK

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

PRODUCENT

Ukryta Zawartość

RYNEK

Ukryta Zawartość

PRODUCENT

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.