Skocz do zawartości
IGNORED

Help - Jaki porządny CD czyta CDRW ?

ignorant

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przerzuciłem forum w poszukiwaniu Cd playera który by był w miarę porządny i czytał płytki cdrw.

Jednak to co podaje producent że CD czyta nie pokrywa się z opiniami użytkowników więc nie wiem jak to jest.

Swego czasu miałem Denona DCD 685 który czytał wszystko CDRW i CR tak jak pisał producent.

Czy możecie mi polecić jakieś modele do 2 000,- lub droższe uzywane które na pewno poradza sobie

z płytami CDRW.

Co np. z modelami Nad 522bee, 542 , 541. CAA500se, Creek cd43 itp.

https://www.audiostereo.pl/topic/13555-help-jaki-porz%C4%85dny-cd-czyta-cdrw/

Wiele zalezy od samego krazka cdr. Moj CD czyta wszystkie CD wypalone przeze mnie. Sklada sie jednak tak, ze nie odtwarza CD wypalonych na innych nagrywarkach (programacg, metodach) niz moja mimo tego samego nosnika.

A spróbuj otworzyć szufladę, włożyć płytę i nie zamykać tylko od razu play wcisnąć. Większość egzemplarzy się wykrzacza, jeżeli Twój nie, to gratulacje, wyjątkowo dobrze wyregulowane serwo, co było powszechną bolączką harmanów, zwłaszcza niższych.

ja mam sony CDP-X 505 ES

stara dobra konstrukcja sony

w środku ma mechanizm KSS272A

Filtr cyfrowy CXD2567M, przetwornik CXD2562Q

czyta wszystko (oprócz tego przeczytać nie może - bo to w końcu tylko cd)

możesz go dostać za mniej niz 2000 zł -

tylko żeby się trafił

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.