Skocz do zawartości
IGNORED

Tannoy M2 ktory wzmak?

man1k

Rekomendowane odpowiedzi

man1k-> Kolejny raz na tym forum polece cyfrowe aplitunery Panasonica. Nowy Panasonic SA-XR30 lub uzywany SA-XR50 powinien zmiescic sie w Twoim budzecie. Warto pominac nazwe firmy i posluchac. Szkoda, ze tak wielu nie potrafi tego zrobic.

Nie wiem jaki masz odtwarzacz CD, ale jesli nie jest to jakis super dobry sam w sobie model, to podlacz to co masz do Panasonica uzywajac wyjscie cyfrowe CD, a nie analogowe. Moze sie okazac, ze uslyszysz calkiem nowe, lepsze brzmienie.

MariuszJ, w takim razie wykonam Ci gratis tuning Twojego ślicznego zestawiku za pomocą puszki sprayu. Tuning będzie ekskluzywny bo spray mało że szary to jeszcze matowy:-)))

A Tannoy M2 rzeczywiście są dobre, więc o co chodzi?

Adam, relax, relax... ja tu sie nasmiewam z forumowej nieobyczajnosci porownywania czegokolwiek do Swietych Krow Audio, a Ty to zaraz do siebie. Diagnoza: kryzys wieku sredniego - wiem, sam mam. Wot i emotikon ;-)))

Tannoye powinny zagrać bardzo dobrze z creekiem 4330mkII reszta wymienionych wzmaków jak dla mnie to pudło.Creek pobije je na łeb barwą a co dopiero przestrzenią.Kiedys kiedys miałem creeczka i teraz po kilku latach chyba dochodzi do mnie że tak naprawdę nie doceniałem go-ale już w niedługim czasie będę miał możliwość posłuchania go z elektroniką wartą ponad 20tyszł każdy klocek.Co do samych kolumn-im zostanie podpiety lepszy wzmak to kolumny odwdzięczą się lepszym brzmieniem-nie oznacza ,to że wszystko co droższe np. od creeka to bedzie lepiej-potrzeba jest trafić w całość zestawu.No i jeszcze jedna kwestia-kable tutaj też potrzeba uważać co podpinamy.

pozdr

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.