Skocz do zawartości
IGNORED

WESOŁYCH ŚWIĄT ******

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Przyłącze się, tak od siebie jak i całego składu Sound&Line; z najserdeczniejszymi światecznymi życzeniami dla wszystkich Was razem i każdego z osobna - spokoju wszelakiego, odpoczynku od trosk i zmartwień dnia powszedniego, mnóstwa ciepła od domowego (rodzinnego) ogniska oraz, jak każdego roku wyjątkowego, wspaniałego i uroczystego Wigilijnego stołu.

"...Idiotów podobno nie ma aż tak wielu na świecie, ale ich niewątpliwym sukcesem jest, że tak się sprytnie rozstawili, że spotkasz ich na każdym kroku..."

Życze Wam zdrowych,pogodnych swiąt,dużej ilości prezentów oraz aby 2005 rok przyniósł nową jakość dźwięku!!:)

Hi-End Ultra Thx

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Wszystkiego dobrego w te święta.Szczęśliwego skoku do Nowego Roku 2005.

No cóż ja w wigilię pracuję i w sylwestra mam nockę. Pozdrawiam wszystkich którzy również muszą iść do pracy w te święta.

WESOŁYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA , ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2005 ROKU :)

Dobry jest śnieg, bo jest czysty,

dobry poranek, bo mglisty,

dobra jest noc, bo jest święta,

dobra choinka w prezentach.

Dobre jest ciasto, bo z makiem,

dobry jest barszcz, bo ze smakiem,

dobry opłatek, bo kruchy,

dobre śnieżyce i pluchy.

Dobre jest sianko na stołach,

nad stołem dobra jemioła,

dobra jest gwiazda na niebie

i ręka podana w potrzebie.

I dobre są moje życzenia:

Miłości, która świat zmienia!

BRODA

Pozdrawiam

[obrazekLUKASZ-229882_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Z przyjemnością dołączam się do świątecznych życzeń ! Obyśmy mogli bez przerwy odnajdować radość i zadowolenie; dla jednych płynące z cudownych płyt a dla drugich z cudownych sprzętów :-) Wszystkim życzę zdrowia, spokoju i radości. Bartek

Zycze wam wszystkim przepysznej Wigilii, z rownie piekna zawartoscia pudelek jak ich opakowanie. Smiejcie sie jak najwiecej, badzcie pogodni, kochajcie sie duchowo i cielesnie, badzcie dla siebie dobrzy, nie kloccie sie, sluchajcie uwaznie otaczajace was srodowisko. Zycze wam nie tylko wspanialego zdrowia i kobietom szczuplych sylwetek, ktore sam tak bardzo uwielbiam, zycze wam wszystkim rewelacyjnych dochodow tak w nowym roku jak i zawsze, zebyscie, w przypadku mezczyzn nie kupowali jedynie idiotycznych urzadzen audio, ale zainwestowali znaczna czesc pieniedzy w brylanty i inne prezenty dla kobiet. W kazdym razie, przysylam wam moje serdeczne pozdrowienia z zachodniego wybrzeza USA, przypominajac, ze jest mi szalenie korespondowac z wami wszystkimi na lamach tego znakomitego pomyslu Lukara.

Jazz

Życzę Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia oraz spełnienia, choć niektórych marzeń niekoniecznie audiofilskich.

Życzę Wam równowagi w życiu jak i na forum biorąc przykład z przyrody gdzie pszczoły oprócz żądlenia robią także miód ;-)

A tu świetna zabawa z Mikołajem, nawigacja strzałkami powodzenia!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.