Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny do Denon AVR-X6400H

Artur Sawicki

Rekomendowane odpowiedzi

Celowałbym w te:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Często wzmacniacze denona łączone są z kolumnami Heco. Może Twój ampli też by się z nimi dogadał :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Podaj proszę więcej informacji, które pozwolą na dobór odpowiednich kolumn. Przede wszystkim jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie jest wykorzystanie zestawu (kino domowe, koncerty, gry, muzyka), jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie, jaki chcesz przeznaczyć budżet na zakup kolumn,

czekam na szczegóły.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Podaj proszę więcej informacji, które pozwolą na dobór odpowiednich kolumn. Przede wszystkim jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, jakie jest wykorzystanie zestawu (kino domowe, koncerty, gry, muzyka), jakie gatunki muzyczne zazwyczaj słuchasz, jakie preferujesz brzmienie, jaki chcesz przeznaczyć budżet na zakup kolumn,

czekam na szczegóły.

Pimieszczenie odsluchowe 23m2. 50% kino domowe, Muzyka klasyczna Oraz pop. Preferowne brzemienie neutralne; detaliczny środek i góra, bas bardziej sprężysty dobrze kontrolowany a nie rozciągły.

Budżet na fronty około 12-13 tys.

Ja miałem Denon 6200w+ MA Silver i generalnie polecam Monitor Audio + Denon, co prawda fronty nie z avr były zasilane tylko z pma...ot taki kompromis dla kd i stereo który też polecam.

Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Pierwsze propozycje trafne. Ale fakt dodał bym celany gt albo nawet new statement zapytaj jest tu kolega który je od nas dostał no i zachwyca się dalej.

Ewentualnie nowe signature 1109 które wciąż zaskakują mnie nowym wykonaniem i brzmieniem. Starsze wyższe 1009s także wchodzą w grę.

Mogę ci wysłać kolumny do domu na testy co ty na to? Opowiedz później zy dobrze doradzalem.

Piotrek

Pierwsze propozycje trafne. Ale fakt dodał bym celany gt albo nawet new statement zapytaj jest tu kolega który je od nas dostał no i zachwyca się dalej.

Ewentualnie nowe signature 1109 które wciąż zaskakują mnie nowym wykonaniem i brzmieniem. Starsze wyższe 1009s także wchodzą w grę.

Mogę ci wysłać kolumny do domu na testy co ty na to? Opowiedz później zy dobrze doradzalem.

Piotrek

Heco mnie zaciekawiły, przeczytałem pare o nich recenzji i przyznaje są one bardzo ciekawe. Jeszcze co s dodam ze kolumny będą stały tak ze tylna ściana będzie około 30cm.

Chciałbym posłuchać waszych praktycznych opini o heco

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.