Skocz do zawartości
IGNORED

Xavian Jolly -? Zna ktoś.. Miał okazję?

shymi206

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.. Czy miał ktoś do czynienia z Xavian'em Jolly? Byłem już chyba na końcu internetu, ale nic po drodze ciekawego na ich temat nie przeczytałem.

Wyglądają zacnie.. ale to za mało...

Będziesz wiedział jak posłuchasz czy Ci te kolumny odpowiadają (o ile nadają się do pomieszczenia), subiektywne oceny z odsłuchów nie są dużo warte. Kolumny zapewne nie są zbyt popularne prawdopodobnie nie dają zbyt mocnego basu ze względu na membranę bierną zamiast portu BR (wszystko zresztą zależy od pomieszczenia, elektroniki i preferencji słuchacza). Podobne lub te same głośniki basowe były użyte wcześniej w niezbyt chyba udanym projekcie Bonbonus i Delizia niemniej Xavian wydaje się być całkiem rzetelną manufakturą.

Przynajmniej jedna lub dwie recenzje są na sieci.

Mam u siebie Gran Colonna, które są chyba starszym odpowiednikiem Jolly. Moje kolumny grają wyważonym dźwiękiem z super scena. Nie są potężne pudła, które sprawią że ściany będą się trzęsły, ale bas fajnie schodzi nisko i jest dobrze kontrolowany. Potrzebują niezłego wzmacniacza, ale z takim grają super.

Bardzo fajnie do muzyki akustycznej, raczej nie agresywnego grania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.