Skocz do zawartości
IGNORED

Denon pma 720ae i jakie kolumny

lukasz_69782

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli jestes zadowolony to OK

Ale od tego co teraz jest nowego w salonach do 5k , to używane JBL Ti 1000 za 2 tys pln grały o klasę lepiej

Jeśli od ceny kolumny , która kosztuje nowa 1000 pln odliczysz sobie marze pośredników , to można sobie łatwo wyobrazić na jakich głośnikach i elementach zwrotnicy je zbudowano

Choć fakt ze nie zawsze przekłada się to na finalne brzmienie- taki WLM pakuje tanie estradowe eminence a gra to całkiem fajnie

Ilu ludzi tyle opinii

Pylony kupiłem bez pośredników. Poza jedną parą zawsze miałem kolumny używane znacznie droższe od Pylonów. Teraz mam Pylony i spokojnie mogę je polecić. Chce się słuchać muzyki. Tak samo Denon jest w porządku choć starszy 700 AE był lepiej wykonany. Też kiedyś naczytałem się porad różnych guru forumowych, recenzji, łaziłem na odsłuchy i wydawałem pieniądze bezsensownie. Po co? Zawsze to co było droższe grało lepiej. Do czasu aż nie wiedziałem co gra i ile kosztuje.

P.S. Tak samo było z piwem. Bo w butelce lepsze, bo puszka, bo czuć metalem.Aż poprosiłem kolegę by mi w innym pomieszczeniu do takich samych szklanek nalał tego samego piwa z puszki i z butelki. No cóż - zgadłem, ale po prostu miałem 50 % szansy na to.

Byś mógł mnie obrazić, najpierw muszę cenić Twoje zdanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.