Skocz do zawartości
IGNORED

konto testowe Qobuz jak założyć w Polsce

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Bogusław_59825,

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, SmartCheetah napisał:

Swoją drogą jak wygląda kwestia przedłużania kończącej subskrypcji? Rozumiem, że jak się do niego zagada, to zostaje się na starym koncie?

Jak już ma się wykupione i nam gra, to wystarczy opłacić przed końcem okresu na następny wybrany okres. 

Musiałem wracać z Niemiec do Polski, a rok kończył mi się pod koniec stycznia, wykupiłem we wrześniu na następne 5 lat za 79,99 i odpisał mi że mam przedłużone do 25 stycznia 2030 roku. 

Edytowane przez treinerek

Qudral Aurum A9, Eversolo DMP A 8 ,Canton Reference 8K, Taga PC 7000, Neotech NES 3004mk2

Dziękuję koledzy za udzielone odpowiedzi - w nocy dostałem dane do zalogowania i dziś już leci muza z Qobuza sparowanego z audirvaną .... Wszystko pięknie śmiga, a co najważniejsze w tym Qobuzie jest sporo albumów których brakuje niekiedy w Tidalu . Tak więc jeszcze raz bardzo wszystkim dziękuję - w sumie to dzięki temu forum tacy laicy jak ja wiedzą więcej -:)

Edytowane przez wyspa40

Dzisiaj dostałem maila od Qobuz. Wkleję to już przetłumaczone na język polski. 

Cześć,

Nasze trzy strony:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Są w trakcie konserwacji

Możesz teraz korzystać z tej witryny

Łącze: https://qobuz.sell.app/

Dziękujemy za wybranie nas jako dostawcy subskrypcji Qobuz, Tidal i Deezer

Czyli chodzi o to by teraz kupić lub przedłużać swoją subskrybcję z tego ostatniego linku(łącza).

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez treinerek

Qudral Aurum A9, Eversolo DMP A 8 ,Canton Reference 8K, Taga PC 7000, Neotech NES 3004mk2

3 godziny temu, zn21 napisał:

widzę, że można tam kupić Tidal HiFi Plus dożywotnio za 150$

Można wszystkie, które są do sprzedaży czyli Tidal,Dezzer i Qobuz.

Ja wolałem wziąść na 5 lat, bo dożywotnio to nie wiadomo co będzie za te parę lat.

Na początek brałem na rok za 39,99, a przed końcem tego roku przedłużyłem na 5 lat za 79,99.

27 minut temu, treinerek napisał:

Można wszystkie, które są do sprzedaży czyli Tidal,Dezzer i Qobuz.

Ja wolałem wziąść na 5 lat, bo dożywotnio to nie wiadomo co będzie za te parę lat.

Na początek brałem na rok za 39,99, a przed końcem tego roku przedłużyłem na 5 lat za 79,99.

przy ostaniej kumulacji promek life time była w super cenie, no to wziąłem. Ale w sumie zapłaciłem więcej, bo koszty testamentu notarialnego doszły. Przecież trzeba było na komuś masę spadkową-konto Qobuz life time zapisać, więc tym momencie tradycja powstała, zapisywania konta Qobuz

10 godzin temu, Zbi_Rek napisał:

przy ostaniej kumulacji promek life time była w super cenie, no to wziąłem. Ale w sumie zapłaciłem więcej, bo koszty testamentu notarialnego doszły. Przecież trzeba było na komuś masę spadkową-konto Qobuz life time zapisać, więc tym momencie tradycja powstała, zapisywania konta Qobuz

No ciekawe ,konto Qobuz przepisywać w spadku. Ja nie bardzo komu miał bym okazję przepisać.

Korci mnie tak nie ładnie zapytać, taki stary jesteś, że myślisz już o przejściu na drugą stronę?

Ja mam 61, ale myślę jeszcze co najmniej z 15 lat posłuchać, choć wiadomo człowiek nie zna dnia ani godziny.

Zastanawiałem się nad przedłużeniem life-time, ale bardziej z powodu tego, że zamykałem niemieckie konto bankowe i mogę mieć za te 5 lat problem z dalszym przedłużeniem. 

2 godziny temu, treinerek napisał:

No ciekawe ,konto Qobuz przepisywać w spadku. Ja nie bardzo komu miał bym okazję przepisać.

Korci mnie tak nie ładnie zapytać, taki stary jesteś, że myślisz już o przejściu na drugą stronę?

Ja mam 61, ale myślę jeszcze co najmniej z 15 lat posłuchać, choć wiadomo człowiek nie zna dnia ani godziny.

Zastanawiałem się nad przedłużeniem life-time, ale bardziej z powodu tego, że zamykałem niemieckie konto bankowe i mogę mieć za te 5 lat problem z dalszym przedłużeniem. 

rozporządzeniem masy spadkowej nie zostawia się na ostatnią chwilę 💀

a tak serio opcja "life time" jest przede wszystkim wygodna i do czasu kiedy Alzheimer nie zasiądzie w fotelu obok można cieszyć się słuchaniem muzyki z nieprzebranych zasobów Qobuz

19 minut temu, przmor napisał:

Do końca czyjego lifetime? Qubuza, nabywcy czy tego człowieka który to sprzedaje?

Tu każda wersja jest możliwa.

Godzinę temu, treinerek napisał:

Tu każda wersja jest możliwa.

dokładnie każda wersja wchodzi w rachubę 😏

9 minut temu, przmor napisał:

Serwisy streamingowe sprzedają oficjalnie coś takiego jak lifetime?

lifetime to jest unikalna opcja abonamentowa Qobuz by Sellix 😚

W dniu 30.01.2025 o 14:20, treinerek napisał:

Dzisiaj dostałem maila od Qobuz. Wkleję to już przetłumaczone na język polski. 

Cześć,

Nasze trzy strony:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Są w trakcie konserwacji

Możesz teraz korzystać z tej witryny

Łącze: https://qobuz.sell.app/

Dziękujemy za wybranie nas jako dostawcy subskrypcji Qobuz, Tidal i Deezer

Czyli chodzi o to by teraz kupić lub przedłużać swoją subskrybcję z tego ostatniego linku(łącza).

Ukryta Zawartość

Ty pisałeś dystrybutora Qobuza a nie bezpośrednio do Qobuza?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To nielegalny odsprzedawca kont z abonamentem, nie dystrybutor i tym bardziej nie właściciel serwisu.

Pliki nieświeze grac dobrze nie beda, i tyle.

9 minut temu, ProjectPi napisał:

To nielegalny odsprzedawca kont z abonamentem, nie dystrybutor i tym bardziej nie właściciel serwisu.

ciekawe na jakim "patencie" funkcjonuje qobuz by sellix ?

Panowie ...ale szczerze ...czy naprawdę jest taka różnica w jakości brzmienia pomiędzy Quobuz a Amazon Music i Tidal ??? Pytam bo jestem ciekaw czy wart jest kombinacji i nie do końca pewnego konta co miesiąc ??? 🤔

"Piniondze to nie fszysko, ale fszysko bez piniendzy to h*j"

2 godziny temu, ProjectPi napisał:

to myślisz, że Qobuz nie wie o tej dystrybucji?

5 minut temu, przmor napisał:

Z ciekawości wszedłem na stronę sellix.io i ukazało się coś takiego

Ukryta Zawartość

więc nie robi z tego tajemnicy, wysyłając do swoich klientów linki stron 

Ukryta Zawartość

Chyba nie rozumiesz o co chodzi. Ten serwis jak i kilka innych zamknięty został przez FBI. Nie chodzi tu o sprzedawce kont Qubuz tylko o cqly serwis, na ktorym takich sprzedawcow bylo duzo. Informacje można znaleźć w sieci. Jesli ktoś więc logował się na tym serwisie powiązanym z cyberprzestępcami albo dokonywał płatności powinien podjąć odpowiednie kroki.

23 minuty temu, przmor napisał:

Chyba nie rozumiesz o co chodzi. Ten serwis jak i kilka innych zamknięty został przez FBI. Nie chodzi tu o sprzedawce kont Qubuz tylko o cqly serwis, na ktorym takich sprzedawcow bylo duzo. Informacje można znaleźć w sieci. Jesli ktoś więc logował się na tym serwisie powiązanym z cyberprzestępcami albo dokonywał płatności powinien podjąć odpowiednie kroki.

jakie kroki może w tej sytuacji podjąć ktoś, kto skorzystał z oferty na stronach którymi zajęło się FBI ? Oczywiście oprócz oczekiwania na dalszy rozwój sytuacji...

Jak ktoś myśli, że proceder uprawiany przez tę stronę jest legalny, to współczuje naiwności. Z tego co czytam niektórzy identyfikują ich bezpośrednio z Qobuzem.

a świerzbiła mnie ręka, żeby skorzystać, mimo, że to nie wyglądało legitnie do końca. Jednak resztki rozsądku dały o sobie znać i człowiek zrezygnował... 😎

jakie kroki może w tej sytuacji podjąć ktoś, kto skorzystał z oferty na stronach którymi zajęło się FBI ? Oczywiście oprócz oczekiwania na dalszy rozwój sytuacji...
Podstawowe czynności związane z Twoim bezpieczeństwem w sieci.
15 minut temu, robo27 napisał:

Jak ktoś myśli, że proceder uprawiany przez tę stronę jest legalny, to współczuje naiwności. Z tego co czytam niektórzy identyfikują ich bezpośrednio z Qobuzem.

nie wydaje mi się, żeby ktokolwiek z zainteresowanych zakładał, że jest to transparentny proceder. Oczywiste było to, że wykorzystywana jest jakaś luka w systemie

11 minut temu, przmor napisał:
33 minuty temu, Zbi_Rek napisał:

Podstawowe czynności związane z Twoim bezpieczeństwem w sieci.

możesz rozwinąć myśl ?

Żeby nie siać paniki to wygląda to tak, że zamknięto centrum handlowe (sellix), w którym działało wiele sklepów takich jak ten sprzedający Qubuza. Sellix musiał mieć coś na sumieniu skoro agenci FBI od spraw cyberbezpieczeństwa zamknęli serwis. Zamknięto też powiazane hakerskie fora internetowe. To czy sprzedawca od Qubuza działa legalnie czy nie i czy powiązany jest z sellix nie wiadomo. Przeniósł się gdzie indziej i nadal robi to co robił.

4 godziny temu, Zbi_Rek napisał:

ciekawe na jakim "patencie" funkcjonuje qobuz by sellix ?

Zdrapki i konta rodzinne.

Pliki nieświeze grac dobrze nie beda, i tyle.

Może warto pomyśleć o bezpieczeństwo jak toś kartą zapłacił... 🙃

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

1 godzinę temu, przmor napisał:

Żeby nie siać paniki to wygląda to tak, że zamknięto centrum handlowe (sellix), w którym działało wiele sklepów takich jak ten sprzedający Qubuza. Sellix musiał mieć coś na sumieniu skoro agenci FBI od spraw cyberbezpieczeństwa zamknęli serwis. Zamknięto też powiazane hakerskie fora internetowe. To czy sprzedawca od Qubuza działa legalnie czy nie i czy powiązany jest z sellix nie wiadomo. Przeniósł się gdzie indziej i nadal robi to co robił.

A gdzie masz wzmiankę że to akurat agenci  FBI od spraw cyber bezpieczeństwa zamknęli serwis.

Pytam bo ja nigdzie tego nie widzę.

• Pokaż nowe odpowiedzi