Skocz do zawartości
IGNORED

Co to za ściema na allegro?

azimut

Rekomendowane odpowiedzi

Ojtam ojtam.... chytry traci 2x. Przy takich prowizjach na allegro zostaną desperaci. Rynek szybko wypełni lukę... nie zapominajmy że są inne portale z ogłoszeniami: gumtree swistak gratka sprzedajemy.pl i ebay.

Ale inne portale nie gwarantują nawet minimum bezpieczeństwa. Ja sam zostałem oszukany na allegro, zapłaciłem 2 kilo zł i nigdy nie zobaczyłem sprzętu. Kupowałem teoretycznie od osoby z wieloma dobrymi opiniami, a okzało się ktoś ukradł-przejął jego konto.

Troszkę czekałem, ale allegro zwróciło mi pieniądze.

Olx, gumtree i cała reszta umywa rączki.

Jeszcze pozostają chwyty typu cena 100 zl przesylka 900 zl :)

Kolejne ryzyku dla kupującego. Jak okaże się, że dostałeś niesprawny klocek, albo kartofle zamiast playera, to odzyskasz 100 zł za towar, a nie 900 za przesyłkę.

Zawsze jest jakies ryzyko. Ja nigdy nie korzystalem z programu ochrony kupujacych, nie bylo takiej potrzeby. A za niesprawny sprzęt Allegro Ci zwróci kasę? Cos nie wierzę. ...

Zawsze jest jakies ryzyko. Ja nigdy nie korzystalem z programu ochrony kupujacych, nie bylo takiej potrzeby. A za niesprawny sprzęt Allegro Ci zwróci kasę? Cos nie wierzę. ...

Nie pomoże.

Ja się bujałem po komisariatach. Allegro chyba tylko zawiesiło sprzedającemu konto.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.