Skocz do zawartości
IGNORED

Chętni na zakup Black Gate'ów

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Zbieram chętnych na zakup kondensatorów Black Gate. Pierwsi chętni zgłosili się już w watku o Thecie Gen Va, ale pomyślałem ze warto zrobić z tego osobny topic.

Kondensatory będą zamawiane ze strony:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Podział kosztów transportu proporcjonalnie do wartości zamówienia. Wartość mojego zamówienia to aż 300 USD więc jak chcecie jeden kondensator za 10$ to za transport zapłacicie tyle co nic.

Ja dla siebie biorę:

Black Gate STD 4700/16 - 13 szt.

Black Gate Nx 470/16 - 1 szt.

Black Gate Nx 47/16 - 9 szt.

Przy ilościach przekraczających 10szt. TEGO SAMEGO typu jest rabat 10%.

Na chętnych czekam do końca tygodnia. Płacę kartą z góry, więc cash chciałbym również dostać z góry.

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

https://www.audiostereo.pl/topic/13809-ch%C4%99tni-na-zakup-black-gate%C3%B3w/

Możecie zamawiać co chcecie z ich katalogu. Nawet 1 rezystor. Cła na 99,99% nie zapłacimy.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Chtnych prosze o wyslanie maila na [email protected] - bedzie mi latwiej tak odpowiadac niz szukac do wszystkich zainteresowanych adresow.

arekba -> przepraszam zle napisalem - przytoczone wartosci to to co teraz siedzi w moim DAC.

Ja natomiast zamawiam:

BG N 47/50v 13x24mm $9.95 szt.

BG N 470/16v 16x24mm $12.50 szt.

BG Std 4700/16v 18x36mm $16.95 szt.

Ponieważ wiele osób sie pyta - wg. moich wstepnych obliczeń transport powinien wynieść jakieś 15-20gr na każdy 1 zł zamówienia ... czyli jak zamówimy za 100zł to trzeba liczyć 15-20zł na transport.

Bardzo bym was też prosił abyście przysyłali mi pełne dane dot części które chcecie zamówić, najlepiej przekopiowaną całą linijkę z katalogu PC, tak jak to zrobił jurny serowar:

10 sztuk Blackgate N 10uF 50V - $4,25

(BLKGATE- 60099 N 10 50v 8 x 11 $6.50 $4.25 )

Huston, we got a problem.

Okazało się, że Parts Connection jest z KANADY a nie z USA. Niby nic, ale jednak dużo zmienia ze względu na sprawy transportowo/celne i planowany sposób przesyłki.

Trzeba więc będzie przenieść zamówienie na Percy Audio, które jest z USA.

Ceny są zblizone, przynajmniej na BG. Pozostałych nie sprawdzałem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy ten zakup jest dalej aktualny ?

Wysłałem w środę rano na [email protected] prośbę o dopisanie do zakupu i nie otrzymałem odpowiedzi.

Nie wiem czy doszło ???????

Elberoth żyjesz :-))))))))

Też chciałem się zapisać na Nichicona KZ i FG, bo w Percy to okazja i nie wiem czy zakup jest aktualny. Prosimy o potwierdzenie.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Zakup nadal aktualny. Na razie zbieram ostateczne zamówienia, bo co 5 minut ludziska je zmieniają. Jak wróce do W-wy w poniedziałek to będę wysyłał zamówienie.

Chyba tak - teraz nie mogę sprawdzić skrzynki.

Zapytanie ofertowe wysłane. Proszę nie przysyłać mi już więcej poprawek i nowych zamówień ... i tak dzisiaj kilka godzin sidziałem aby to wszystko do excela powklepywać :-)

Ponieważ osób chętnych jest bardzo dużo, nie wszystkim dałem radę odpisać. Jak dostane odpowiedź z Percy Audio, to każdemu wyślę ile będą kosztować jego części w USD i wtedy dopiero poproszę was o przelanie pieniędzy.

dlaczego Elberoth przestraszyłeś się że Partsconnexion jest z Kanady a nie USA? Kupowałem tam graty kilka razy i nie było żadnych problemów, nigdy nie płaciłem cła, paczka przychodziła do domu, działali szybko po otrzymaniu money order, transport był śmiesznie tani air mail...

Zamawiajac u Percy korzysc jest taka ze oferuje on 10% discount powyzej 10szt. a Partsconnexion nie. Poza tym w piatek dzwonilem do PC odnosnie mojego zamowienia i wiekszosc BG ktore mnie interesowaly byly "out of stock".

Ciągle czekam na dokładne ceny. Na razie dostałem to:

"Yes, and I hope to reply soon. We are so buried in orders, I just refused and discarded about 100 of them earlier today, but I will make an effort to get to yours later today or tomorrow."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.