Skocz do zawartości
IGNORED

Chętni na zakup Black Gate'ów

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Elberoth> Witam, ja chciałem spytać czy w moim zamówieniu jest uwzględniony tylko pierwszy e-mail czy może 1-szy i 2-gi? W drugim prosiłem jeszcze o 2 BG STD 22uF. Dzięki, pozdrawiam.

Uki - nie mam ciebie. Na 22uF mam zapisanego jakiegoś Elvisa ...

Dzisiaj wyślę wam numery konta z prośbą o wpłaty. Przez ostatni tydzień próbowałem wytargować choć troche lepszą cenę bo ostatecznie zakup za kilkaset dolarów, ale najwyrażniej mają mnie w du... i robią łaske że wogóle nasze zamówienie zrealizują ... co za ludzie.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Elberoth > do dzisiaj nie wiem czy dotarło do Ciebie moje zamówienie ???

czy mógłbyś potwierdzić lub zaprzeczyć ???

Jeśli nie dotarło, to czy można jeszcze się załapać się przynajmniej na te typowe elementy - podstawowe BG.

Może podaj jakie elementy i w jakiej cenie zamawiasz ?

Może dałoby się rozszerzyć zamówienie w ramach asortymentu, który zamawiasz ?

Pozdrawiam

Arek

Dotarło, jest uwzględnione.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Hehe zgadza się :) Przy wysyłaniu maili do Ciebie niechcący nagminnie popełniałem błędy. Do obsługi poczty używam The Bat a tam łatwo o pomyłkę i można wysłać wiadomość nie z tego konta co by się chciało. Zdaje się jedną część kondensatorów zamówiłem z konta komp_net[małpa]go2.pl n i te 22uF z konta el_vis[małpa]go2.pl przepraszam za zamieszania, dołożę starań aby się to nie powtórzyło :)

Pozdrawiam serdecznie

Uki

Do wszystkich poszły maile. Jezeli kogos pominalem - niech da znać.

Cała kasa juz zebrana - mam nadzieję, że teraz poleci już już sprawnie. Przelew trzeba liczyć do 4 dni roboczych, potem złożenie zamówienia do kupy przez Percy'ego i przesyłka UPS do Chicago (przy dobrych wiatrach 2-dni) i potem z Chicago do Polski, ok 10dni.

Postępy takie że Michael Percy był cały zeszły tydzień na urlopie i obiecał się zająć sprawą jak wróci po weekendzie, czyli wypadało by że dzisiaj.

Buber - wypluj te słowa !

OK, dostałem dzisiaj ostateczną fakturę od Percego - teraz lece do banku ja zaplacic. Z tego co zdążyłem sie na szybko zorientować to barkuje chyba tylko 1 wartości BG:

330µF 50V Standard Black Gate electrolytic capacitor (no stock at this time) 0.000 0.00

Nie ma jeszcze:

Rhodestein

100Ω, 1.00K, 1.50K no longer available in MK3, only PRP type

Holco H4

100Ω, 1.00K, 10.0K no longer available in H4, only PRP type

4.0µF 425V TRT DynamiCap E type for electronics (out of stock for next 3+ weeks) 0.000 0.00

Dzwonilem dzisiaj do Partsconnexion i okazuje sie ze produkcja BG jest dalej kontynuowana i niewatpliwie przeciagnie sie jeszcze do wiosny. Co bedzie pozniej nie wiadomo, ale byc moze jej nie zaprzestana.

Jak ogłosili koniec produkcji to sprzedaż wzrosła 10 krotnie ... a przy takim popycie pewnie okazało się, że jest to opłacalne :-)

Kasa dzisiaj wysłana do USA (dopiero dzisiaj bo na fakturze z wtorku zabrakło kilku elementów i musiałem czekać na poprawioną wersję). Percy dostanie ją pewnie około środy.

Never again !

Ile to roboty ... gdybym wiedział to bym sie chyba nie podjął :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ten link wyżej to tracking naszej przesyłki.

okonionen -> jak znajdzie się ktoś kto ma za dużo wolnego czasu i podejmie sie to skoordynować :-)

Paczka odebrana, jutro wylatuje do Polski. Powinna być u nas w przyszły piatek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.