Skocz do zawartości
IGNORED

Glosniki do zestawu marantza pm11s3+sa11s3

Ronaldo9

Rekomendowane odpowiedzi

:)... No właśnie

wczoraj po 2yciagnieciu ich z kartonu graly jakies 4godziny.przez pierwsze 30min to krew z uszu,kilka razy zagladalem czy wszystko jest dobrze podlaczone.po 2 godzina sporo sie zmienilo,jednak mam wrazenie ze średnica sie zlewa.moze za wcześnie je oceniam.

Musza sie troche "poluzowac" a to mysle nawet 100 godzin moze zajac. Jednak i tak bym tych kolumn jako pierwszej opcji nie bral pod uwage.

Wieza STEREO Technics :)

Musza sie troche "poluzowac" a to mysle nawet 100 godzin moze zajac. Jednak i tak bym tych kolumn jako pierwszej opcji nie bral pod uwage.

mowiasz powaznie???to nie sa nowe kolumny,co prawda przelezaly na poczcie kilka dni.

DC8 to bardzo dobrze grające paczki ale.....nie z Marantz'em, dlatego polecałem ProAc, DC8 miło.tlusto zagrają np z "dobrą" integrą lampową, hybrydą typu Pathos,z Accuphase. Tannoy z "neutralnym" Marantz'em zagra nijako, DC8 to naprawdę bardzo dobrze i gustownie wykonane paczki, grające super w parze z wyrazistym wzmacniaczem

Też chodziły mi po głowie DC8. Czego dokładnie Ci w nich brakuje?

niczego mi nie brakuje,poprostu boli mnie glowa kiedy zaczynam podglasniac.zwłaszcza meskie wokale sa takie ostre.wczoraj wieczorem przy cichym sluchani bylo dobrze.kolega podrUcil mi swojego IC,moze on cos zmieni

DC8 to bardzo dobrze grające paczki ale.....nie z Marantz'em, dlatego polecałem ProAc, DC8 miło.tlusto zagrają np z "dobrą" integrą lampową, hybrydą typu Pathos,z Accuphase. Tannoy z "neutralnym" Marantz'em zagra nijako, DC8 to naprawdę bardzo dobrze i gustownie wykonane paczki, grające super w parze z wyrazistym wzmacniaczem

spokojnie.jeżeli bedzie lipa to sie je sprzeda.1.5 toczne dc8 za 950f to okazja.Jezeli je sprEdam.napewno wrócę do proaca
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.