Skocz do zawartości
IGNORED

Unia Europejska

pinio

Rekomendowane odpowiedzi

"juzwo marynie" (poważny), zdanie:"...takie zarciki majace swiadczyc o glebokiej wiedzy zartujacego, i jego wtajemniczeniu w mechanizmy rzadzace swiatem, sa szalenie gowniarskie..." jednak świadczy o pewnej Twojej nadpobudliwości w "tym temacie", czyżbym poruszyl jakąś bolesną strunę? aha, jeszce jedno... sorry, ...nic osobistego :-))

• Redaktorzy

Moze jeszcze kilka razy sie wpiszesz, zeby dowiesc swojego braku nadmiernej pobudliwosci, droga glisto? Walkujesz ten temat z zaiste zastanawiajacym zapalem. Przesz i przesz. A moze po prostu zamierzasz mi w spodnie zajrzec, tylko smialosci brakuje? Dalejze, prosimy, w koncu takie zaloty to forma komplementu.

Pamietam jek kiedys z kolega (to juz tekst do reszty grona) zabawilismy sie bez litosci kosztem pewnej poczatkujacej dziennikarki, ktora po jednym piwie poczula sklonnosc do zwierzen, i opowiedziala jak to nie moze kariery zrobic w prasie, bo Zydzi wszystkim kieruja. Biedactwo miala ze 25 lat, a juz kariera w strzepach, szkoda, nie? Kazdy by wspolczul. Ale nie my, mlode swinie. Wysluchalismy grzecznie, tez wypilismy, a jakze, po czym obaj zdemaskowalismy sie jako Zydzi. Blondyni po 190 wzrostu... Zabawy bylo co niemiara, ale tamta biedna chyba uwierzyla, bo nawet sie zawstydzila. Ciekawe czy glista tez sie zawstydzi, jesli ujawnie sie jako cadyk w stanie spoczynku.

"Moze jeszcze kilka razy sie wpiszesz, zeby dowiesc swojego braku nadmiernej pobudliwosci, droga glisto?"

Odpowiedź: Wpisze się tyle razy, ile razy mi się zechce... drogi "jozwo marynie", swoją drogą ciekawe ile razy ty to zrobisz, żeby udowodnić tę tezę...

"Walkujesz ten temat z zaiste zastanawiajacym zapalem."

Odpowiedź: jakoś go gorliwie podchwyciłeś, .... i z zaiste zastanawiajacym zapałem

"Przesz i przesz."

Odpowiedź: ciągniesz i ciągniesz

"A moze po prostu zamierzasz mi w spodnie zajrzec, tylko smialosci brakuje? Dalejze, prosimy, w koncu takie zaloty to forma komplementu."

Odpowiedź: Ooooo!?!? propozycja? dziękuję nie skorzystam, świntuszku a nie jest to przypadkiem skrywany przed światem i samym sobą ekshibicjonizm?, często odczuwasz nieprzeparta chęć pokazywania, nie załamuj się to się chyba leczy, koniecznie pogadaj o tym ze swoim lekarzem

„Pamietam jek kiedys z kolega (to juz tekst do reszty grona) zabawilismy sie bez litosci kosztem pewnej poczatkujacej dziennikarki, ktora po jednym piwie poczula sklonnosc do zwierzen, i opowiedziala jak to nie moze kariery zrobic w prasie, bo Zydzi wszystkim kieruja.”

Odpowiedź: Chciałeś się pochwalić czy pożalić...

„ Biedactwo miala ze 25 lat, a juz kariera w strzepach, szkoda, nie?”

Odpowiedź: No tak, kariera w strzępach, to i tak łagodny łagodny wyrok za straszliwą zbrodnię antysemityzmu....

„Kazdy by wspolczul.”

Odpowiedź: No. ale nie wy...

„ Ale nie my, mlode swinie.”

Odpowiedź: biorę wszystkich na świadków, że nie ja to powiedziałem.

Nie wiem, no ale ty już tam najlepiej wiesz, jak z Tobą i kolegą, jest

„Wysluchalismy grzecznie, tez wypilismy, a jakze, po czym obaj zdemaskowalismy sie jako Zydzi.”

Odpowiedź: jozwa maryn ty nie pij tyle, ty masz słabą głowę, no i widzisz wszystko się wydało, nie przejmuj się tym....

„Blondyni po 190 wzrostu...”

Odpowiedź: Jan Bielecki (dziennikarz) bardzo wysoki, były blondyn (bo podłysiał), a słyszałem kiedy mówił o sobie, jestem Żydem....

Często goje są wysokimi blondynami, ale to nic nie szkodzi, jest „się” po matce przecież....

„Zabawy bylo co niemiara, ale tamta biedna chyba uwierzyla, bo nawet sie zawstydzila.”

Odpowiedź: Eeee, no co ty jozwa maryn, dżentelmen milczy o takich sprawach.

A zresztą, one na początku to się zawsze wstydzą.

„Ciekawe czy glista tez sie zawstydzi,”

Odpowiedź: Nie, nie zawstydzi się, jestem BEZWSTYDNY

„jesli ujawnie sie jako cadyk w stanie spoczynku.”

Odpowiedź: nawet wtedy...

Szalom, ......starszy bracie w wierze

PS J))))))))))

gdyby ktoś nie wiedział o co tu chodzi, to wyjaśniam, że chodzi o to (nie mnie), żeby jak najdalej odejść od tego długiego wywiadu, który zacytowałem. On jest niewygodny i burzy pewien "poprawny" obraz rzeczywistości..

witaj.

spostrzegam jedynie, że po przeczytaniu wątku poczułem rozczarowanie poziomem dyskusji, tzn. sposobem argumentacji, czy też najoględniej - stylem; nie komentuję samej treści polemiki, więc i odcinać się nie czuję potrzeby. czytywałem na tym forum znacznie ciekawsze riposty... ot co.

A propos glist:

Pewnego wędkarza, który zawsze zabierał swoją niezwykle brzydką polowicę na ryby, pytają koledzy 'po fachu" - stary dlaczego ożenileś się z taką wstretną babą, nie było choć trochę ładniejszych?- koledzy, no tak macie rację , ale gdybyście wiedzieli jakie ona ma duże i piękne robaki...

• Redaktorzy

Chociaz nie a propos tematu... Glista, jak juz nie mozesz pisac zgodnie z tematem, to przynajmniej troche dowcipu sprobuj wykrzesac. Hiena jak sie czepiala, to krew szla, tlumok z gumofilca ladowal, a ty tylko nudzisz jak belfer na wakacjach. Pocwiczcie go, chlopaki, ja wymiekam na dzisiaj.

Gość Homer Simpson

(Konto usunięte)

Pinio - ale dałeś czadu - ponad 140 wpisów !!!

widać większość coś w tej Unii widzi że tak często tu zagląda i do tego coś wpisuje .... ej Unio Unio .. zawołał baca spod gór

Pozdrawiam:-))

Glista widzisz wszyscy zamilkli. Do Homera - bardziej zależało mi na tym jak grono audiofili widzi po faktycznym wejściu do UE sprawę zakupu sprzętu u nas w kraju. Będzie drożej, taniej, czy nic się nie zmieni. Czy pośrednicy będą dalej zarabiać? Czy dorównamy z cenami do Niemiec, UK itp.

• Redaktorzy

Skoro inne kraje nie dorownaly, to my tez raczej nie. Nawiasem mowiac, historie z cenami w UE sa czasem zdumiewajace. Np wczoraj sie zgadalo o tych sprawach, i jedna Finka mi powiedziala, ze w Finlandii po wejsciu do unii w ciagu paru lat dwukrotnie spadla cena miesa. Z poziomu wyjsciowego kosmicznego, podobno okolo 20 GBP. Ta sama osoba wlasnie wrocila z Hiszpanii, skad przywiozla sobie dwa kartony fajek, bo znacznie taniej niz w UK. Tak ze z tymi jednolitymi cenami to przesad. Tutaj rzadza jakies inne zasady, i moze byc tak, a moze byc calkiem inaczej.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.