Skocz do zawartości
IGNORED

Krell KAV-250a

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

I tak.

[obrazekLUKASZ-237612_1.jpg] [obrazekLUKASZ-237612_2.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-52-100000683 1170263073_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ale Black Gatow tu sie zmiesci :-)

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

->zyziu dyziu

A czy ty myslsiz ze ja specialnie o tej awaryjnosci i trwalosci wyskoczylem(zastanowilem sie nie martw się przed napisaniem czy warto psuc dla chlopa dobry humor, forum to jednak forum i wymiana widzy nieprawdaz?) sam lacrimosa(i nie pisalem ze to on bo ja akurat nie lubie jak sie mnei cytuje, wiec staram sie stosowac tą zasade dla innych) wspomnial ze krell ma ogromny problem z przetzymaniem 15 lat(b.duzo modeli nie doczeka takowego wieku).

No cóż nie ukrywam ze newralgicznie nie lubię amerykanskiego sprzetu(jelsi juz to mcintosh) i to nie z powodów fonicznych czy innych tylko tak poprostu nie cierpię U.S.A :), staram sie jednak byc obiektywny jesli chodzi o aspekty foniczne i techniczne...

==> MarekS

Z roznych zrodel slyszalem, ze ta koncowka dobrze gra z AP. Ja narazie mam maly pokoj i jest okazja kupic uzywane Yara monitor w dobrej cenie. Tymczasem bede sie rozglodal za ''duzym pokojem'' i jakimis dobrymi podlogowcami.

==> Zenek Kartofelek

Bardzo mnie pocieszyles, ze moja koncowka bedzie jeszcze dzialac bezawaryjnie 8 lat.

->zyzio

Wierz mi! naprawde serio nie :)

Tak nawiasem mówiąc to i gryphon tez mi sie nie podoba(NIE CIERPIĘ baterii wysychajacych kondziolków)(z checią posluchalbym opini osoby z branzy ile takie kondensatory wytrzymują i inne podzespoly)(ale jego to już "móglbym miec" hehe). Kocham stare omegi, EIC, poljoty i rzeczy nieprzemijalnie piękne jednym slowem wieczne. Jestem takim cholernym wielkim sentymentalistą. Teraz planuję wlasnie kupic sobie wymarzone Jadis, zebrac spoory zapas lamp i delektowac sie tą jegą niezaprzeczalną arystokracją i przede wszystkim nigdy go nie sprzedawac... może mi dane bedzie wlączyć go sobie kiedys kiedys i zanurzyć sie w spomnieniach, w starych czasach a moze wlączy go ktoś inny w czasach cyfrowych wzmacniaczy i przypomni sobie jak to keidys bylo. Mam nadzieje ze choc w czesci zrozumiales co jest moim "cup of tea". Zazdrosić w zyciu nie nawidzę niczego nikomu, zazdrość wolę zmienić w zachete i motywację dla siebie do sumiennej pracy która moze przyniesie mi również ziszczenie marzeń kto wie :)

->Harvi niech ci wzmak zdrowo pracuje wybacz jesli to co pisalem odebrales zle

No dobrze już dobrze :-)

A tak poza wszystkim - baterie wysychających kondziołków ? - to tam siedzą jakieś nędzne elektrolity ? Kurcze, napisz co wiesz, bo zaczęło mnie to intrygować ;-)

->zyzio

No wlasnie nic nie wiem :) hehe. Calisto to ma taką baterie i taką ich ilosc w sobie ze brrrr no i wlasnie ciekawy jestem jak to wreszcie z tym jest. Ile przecietnie w takich wzmacniaczowych warunkach pracy wytrzymuje takie cuś :), a ile w odtwarzaczu

==>wkr

Wlasnie przeczytalem te ''recenzje'' (dzieki Hubi). Tekst jest az tak dobry, ze nigdzie nie moge doszukac sie autora:)

W sklad tego dziwolaga slownego wchodza: wstep - czyli dyrdymaly jak to szacowne firmy produkuja integry (test o koncowce mocy!!!). Opis budowy 1/3 tekstu - tyle samo wynika z fotki ktora zostala zamieszczona. No i oczywisice gwozdz programu czyli wrazenia odsluchowe - wpier bardzo dramtyczny opis tego o czym wspomnial kolega wkr ''Nieswiadomi zblizajacego sie niebezpieczenstwa cyfrowe wskazniki Sonic Frontiera Line I wyswietlaly wartosc 78,5. W szufladzie Wadii 830 znalazla .................. plyta Rage Against The Machine. W chwile pozniej, nie przygotowane na energetyczny szok AP Tempo przeszly dreszcz, a zaraz po nim mysl o ostatnich sekundach istnienia. Ryknelo. Oszolomiajaco glosna, nieokielznana fala niosacego loskot przesterowania gitardzwieku wdarla sie do pokju, by juz po chwili zawladnac nawet najslabszym westchnieneim ciszy'' Dobrze, ze nie czytalem tego przed uruchomieniem gdyz bym sie chyba na nie niezdecydowal.

Reszta tekstu jest juz bardzo nudna i nic nie wynika no moze procz tego iz dowiedzialem sie, ze sa urzadzenia gorsze i lepsze niz recenzowany krell.

A teraz konkrety. Szkoda mojego czasu na czytanie.

No i czekam zniecierpliwoscia na AP Yare zeby koncowka mogla sie wykazac to potezna zniewalajca moca:)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.