Skocz do zawartości
IGNORED

Kino 5.1 czy zestaw stereo - jaki?

scrabit

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 20.05.2019 o 14:02, Karik napisał:

te STX KD-200 n 5.1 są całkiem spoko, jak za taką cenę to nie wiem czy coś lepszego znajdziesz

No właśnie szukałem i nic ciekawego nie wpadło mi w oko w podobnej kwocie, kupię chyba właśnie te STX'y

odrobina lodu na rozgrzaną głowę wskazana. Zanim cokolwiek kupisz, nawet tak budżetowego, to wybierz się przede wszystkim na odsłuch. 

Tyle razy było to już pisane w pierdyliardzie tematów, a świeże głowy wchodzą, zakładają swój temat, kompletnie nie czytając innych wątków, a do tego jeszcze dają się podpuścić na zakup produktu pewnego producenta w ciemno, gdzie "podpowiadacz" naganiający na STX'a, co temat to posiada inny sprzęt tego producenta i jest nim cudownie zachwycony. Ludzie, odrobiny rozsądku

EDIT.

PS. małe sprostowanie: przepraszam autora wątku, kolega LukeW nie jest jego właścicielem

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.