Skocz do zawartości
IGNORED

PCM2702 karta muzyczna USB

karibe

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, że moje pytania są na tyle głupie, że nikt nie chce na nie odpowiedzieć ;), ale mimo to bardzo proszę o pomoc.

1.dolphin123 PCB szt.2

2. lupu$ PCB szt.2

3. KaNiOn PCB 1szt.

Co do twoich pytań. Do złotouchych nie należę więc nie uważam, żeby cuda typu dualmono miały jakiś genialny wpływ na dźwięk. Tak samo elemnty... jak mają nazwę to już jest dobrze. Jeśli chodzi o UR-40 to wydaje mi się, że powinno to działać przyzwoicie ale skoro to są słuchawki 60R to delikatne zwiększenie wzmocnienia by nie zaszkodziło.

BuBos18 - poczytaj temat od początku to jest mniej więcej do 7strony. Tam gdzieś są zawarte informacje na temat tego DAC'a, wraz z przedwzmacniaczem słuchawkowym tj. pseudo przedwzmacniaczem- polega to na wymianie opampa na standardowj płytce.

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. xD W czym płytka Msfalcona jest lepsza od tej Veterana? Po za tym jeśli nikt nie załatwi płytki, to weźmiemy się za przeróbki kitu AVT, który pomimo swej tandetności posiada płytkę w sprzedaży. BTW gdzie na terenie Krakowa da się zakupić jakieś egzotyczne podzespoły elektroniczne? Może ktoś wie? (Egzotyczne tj. np. kondensatory Wima/BG/Panasonic FC)

PCB Veterana nawet lepiej mi się podoba :P ale do rzeczy. Płytka msfalcona jest dostępna w necie i z tego co wiem zawsze była udostępniana. Pytanie jest takie czy chronią ją jakieś prawa autorskie. I to by trzeba ustalić. Jeśli nie to zamówienie na płytki może zrobić ktokolwiek. Jeśli tak to zostaje Veteran (no chyba, że msfalcon się znów podejmie zamówienia). Trzecią opcją jest kolejny projekt co nie byłoby jakąś trudną sprawą. Po pierwsze mamy doświadczenia i swoistą ściągawkę z tych dwóch projektów a po drugie co wiele głów to nie jedna. Sam byłbym wstanie to zaprojektować. Reszta by recenzowała na bieżąco i na pewno coś by z tego wyszło.

To ja się również zapisuję na płytki, będzie już 14 sztuk płytek.

1. dolphin123 PCB szt.2

2. lupu$ PCB szt.2

3. KaNiOn PCB 1szt.

4. asiki PCB 2szt.

5. MStaniszczak PCB 4szt.

6. Vincentos 1szt.

7. mabor55 2 szt.

Witam, ponieważ otrzymałem maila z pytaniem, czy mógłbym wykonać jeszcze kilka płytek, chcę Was poinformować, że jeśli jest takie zapotrzebowanie, to mogę raz jeszcze zrobić te płytki. Tylko ustalcie proszę jakiś termin oraz listę.

1. dolphin123 PCB szt.2

2. lupu$ PCB szt. 10

3. KaNiOn PCB 1szt.

4. asiki PCB 2szt.

6. Vincentos 1szt.

7. mabor55 2 szt.

8. jaco2346 PCB 2 szt.

9. pkrecz - 1 szt.

1. dolphin123 PCB szt.2

2. lupu$ PCB szt. 10

3. KaNiOn PCB 1szt.

4. asiki PCB 2szt.

6. Vincentos 1szt.

7. mabor55 2 szt.

8. jaco2346 PCB 2 szt.

9. pkrecz - 1 szt.

10. efekt02 - 4szt.

1. dolphin123 PCB szt.2

2. lupu$ PCB szt. 10

3. KaNiOn PCB 1szt.

4. asiki PCB 2szt.

6. Vincentos 1szt.

7. mabor55 2 szt.

8. jaco2346 PCB 2 szt.

9. pkrecz - 1 szt.

10. efekt02 - 4szt.

11. areg - 1 szt.

Nie wszystko high-end co się świeci......

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.