Skocz do zawartości
IGNORED

Plytki drukowane do GainClone-a i ...

veteran

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety w tym tygodniu dotarly do mnie tylko dwa przelewy.

Panowie prosze zrobcie te przelewy bo wszyscy czekaja, i tak to zamowienie juz sie spoznia, wczesniej pisalem ze towar bedzie wyslany do mnie z miniony poniedzialek a na to chwile bedzie pewnie za tydzien.

Na ostatnie wplaty czekam do konca tygodnia i w przyszly poniedzialek drzwonie do Farnellu i daje im znac ze maja wysylac zamowiony towar, niestety musze to zrobic bo w tym zamowieniu jest pare rzeczy ktore mialy byc w PL juz w tym tygodniu.

Uklony Jakub

>>>>Do Kolegów którzy jeszcze nie wpłacili.

Prośba o dżentelmeńskie wywiązanie się ze zobowiazań.

Wstrzymujecie realizacje na którą czekają pozostali.Jak byście się czuli będąc w sytuacji oczekujących na finał. Albo wpłata albo rezygnacja,ale trzeba mieć odwagę i podjąć decyzję .

A może chłopaki się zapisali i po prostu zapomnieli? Każdemu się zdarza, dlatego myślę że nie głupim pomysłem byłoby podawanie realizatorowi numeru telefonu. W przypadku jakiegoś braku, telefon, pytanie, odpowiedź taknie i tyle.

Witam

jutro potwierdzam zamowienie :-)

Niestety do dnia dzisiejszego nie dostalem od paru osob przelewow, wiec jesli ktos taki przelew dokonal np w piatek to prosze dac znac bo w innym wypadku nie bedzie uwzgledniony w zamowieniu.

Uklony Jakub

Dzisiaj ostatni osoba wpłaciła kasę i dzisiaj dostałem potwierdzenie oddania rez. do kontroli jakościowej co oznacza że na dniach będę je miał w domu a w przyszłym tygodniu powinny być u kolegi Krawiec

Kolega Feedback9 jak zwykle dał ciała wpisał się i o sprawie zapomniał. jeden kolega zamówił 4 zestawy i niedawno się z nich wycofał tak że mam w domu zapas rez. elpod - jak by ktoś kiedyś potrzebował to zapraszam na PW.

Pozdrawiam wszystkich na czas wpłacających ;]

No w zamówieniu prowadzonym przeze mnie 4 osoby sie wykruszyły z tego jedna dala znać ze rezygnuje a reszta ani widu ani słychu ;-/

Mam śledzenie paczki i już rano była w mojej sortowni tylko ze kurier wyjeżdżał wcześniej wiec jej nie wziol wiec dotrze jutro :-) pomalutku i bez pośpiechu zacznę pakować wysyłki i będę czekał na Elpody

Przesylka wlasnie dotarla :-) ma tylko 3kg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-23573-100004120 1264596828_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jutro dokonam wysylek do osob ktore zakupily podzespoly bez Elpodow :-)

A teraz troszke gorsza wiadomosc :-( dzis w koncu powedrowaly pieniazki do Farnella i kurde przez glupie przewalutowywanie zezarlo mi dodatkowo z konta 46.32pln tzn 3% wartosci zamowienia bo firma podaje ceny w Euro a kasuje i sciaga w Funtach no i organizacja VISA zarabia 3%, gdyby sciagali w euro podobno by tego nie bylo.

Jestem wlasnie po odbytej rozmowie tel. z konsultantami i kor---a kazdy gada co innego, mowie wam szkoda zycia na takie rozmowy ;-) nawet nie chce mi sie juz dokladnie liczyc co gdzie poszlo i za ile.

Nastepnym razem uzyje karty MasterCard bo tam nie robia takich jaj.

Jakub

Jasna sprawa, ściepę robimy jestem za. Chyba i tak trzeba zrobić dodatkowy przelew na koszta wysyłki, Krawiec zgadza się ? Proszę zrób podliczenie z kosztami wysyłki i zapodaj na forum.

No wlasnie nie, podliczylem wszystko i z wysylek ( te 13pln ) zostaje 1.6zl reszta poszla na wysylke do mnie, koperty i wysylke do was wiec w tej kwestii jest ok :-) i tym samym w wiekszosci pokrywa te 3% pobrane przez Vise.

Do dnia dzisiejszego wyslalem juz przesylki do kol. gregin, lepery, mar70 i conri czyli do osob ktore nie zamawialy Elpodow.

A elpody już są u mnie i powoli je pakuję, wysłać dzisiaj nie dam rady bo nie mam czynnej poczty po 14:00 :/ ale w poniedziałek z rana wszystko pójdzie do tych co zamawiali bezpośrednio ode mnie i do Krawca chyba 26kompletów. Więc myślę że pod koniec przyszłego tygodnia wszyscy dostana paczki.

Kto dostał już elpody i ma coś nie tak to niech mi da znać na PW.

Mogłem się kopnąć z ilością kompletów czy też ilością samych rezystorów więc stąd mój mały apel :]

Już pierwsze paczki doszły do właścicieli więc jak co to czekam na info.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.