Skocz do zawartości
IGNORED

Plytki drukowane do GainClone-a i ...

veteran

Rekomendowane odpowiedzi

~kaszio

Juz odpisalem wczesniej, ale teraz mam pewnosc - plytki dla Ciebie sa ;)

Zamowienia na kondensatory i diody sa w trakcie realizacji. Dzisiaj odebralem druki zlocone, wiec najpuzniej w poniedzialek wysle je osobom, ktore zamawialy same plytki.

Uwaga. Dostalem przelew od: JACEK MARIUSZ KOSIEC i nie moge zlokalizowac zadnego maila od takiej osoby ;) Poprosze o kontakt - 2 plytki czekaja ;)

veteran>14 stycz. wyslalem na adres w "o mnie" zamowienie na 2 plytki GC cynowane. Nie wiem, czy dotarlo

nie mam zadnej wiadomosci zwrotnej. Jestem na liscie oczekujacych ?

Pozdrawiam

Marius

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

czy ktoś sprzeda mi gotowegy taki wzmak bądz zrobi na zamówienie jaka cena wszystko proszę na maila [email protected]

Ile on ma wat mni interesuje koło 100 a tda 7294 nadaje się w mostku?

----> veteran

Wpłata właśnie do ciebie idzie, przypominam się łaskawej pamięci ;-)

Dla przypomnienia 2 cynowane ([email protected])

--->dj_zibi

Łaskawco! Pisownia!

Nie podejrzewam żeby veteran uciekł do izraela z pieniędzmi ale ktoś może już dostał te płytki od niego - bo ja jeszcze nie. Spieszyć też mi się nie specjalnie spieszy, ale zniknięcie veterana mnie zastanawia.

~Walery

Jestem :) Zamowienie kondenstaorow troche utknelo, diody sa juz do odebrania ale chcialem to wszystko zalatwic jedna przesylka lub podjechaniem pod firme. Zamowilem jeszcze w innej firmie Panasonic FC 1500uF/50V - podono sa juz w drodze do Polski, wiec zawsze jest jakies zabiezpieczenie.

Jezeli chodzi o plytki, to samodzielne zamowienia zostaly zrealizowane na bierzaco. Jezeli zamawiales same plytki i ich nie wyslalem - daj mi znac, postaram sie to wyjasnic. Przez ostatnie zamieszanie moglo mi cos umknac.

Caly czas przegrzebuje sie przez zalegle maile. Odpowiadam na jeden - przychodzi kolejny i tak nie ma to konca :)

--> Veteran

Trzeba kolegę zrozumieć:) Jest nas tylu chętnych na PCB wszelakiego rodzaju; taką małą armię zaopatrzyć to sztuka:).

Ja Veteran mogę odebrać w Łodzi osobiście (pisałem ze 2 emaile). Tylko gdzie i kiedy:) Zgłoszę się szybko jak wampir do świeżej krwi, heheh.

Pozdrawiam.

• 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.