Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kolumny do HK AVR370?

Dru79

Rekomendowane odpowiedzi

Można zwykle programem z mikrofonem pomiarowym; nie wiem, czy HK ma takie możliwości.

Można też regulując wielkością frontów itp, ale ja w tym nie siedzę ? 

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Nie znam tych Evo3 ale mój brat również ma HK avr 255 i świetnie grał z tym:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Myślę że 370 ma zbliżony charakter brzmienia do 255 więc również powinno być OK.

Ukryta Zawartość

Sądząc po pomiarach i opisie warto posłuchać:

Ukryta Zawartość

jeśli jeszcze nie trzeba sprzedawać nerki ...

Ukryta Zawartość

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

O nerce zwykle się pisze, gdy towar jest drogi i trzeba zostać dawcą organów, żeby móc go kupić  ? 

Mam nadzieję, że nie kosztują te AE aż tyle ...a testy i pomiary są obiecujące.

Jestem już po kalibracji i ustawieniach. Głośniki bardzo fajne. Brak jest mi słownictwa audiofilskiego, ale wg mnie dźwięk jest taki, jaki szukałem. Wysokie tony nie kłują w uszy, a bas nie dudni. Cały dźwięk jest bardzo plastyczny i słyszalny w odpowiednich proporcjach. Moje stare Eltaxy brzmiały przy AE jak głośniki komputerowe.

Teraz muszę dokupić surroundy - najprawdopodobniej AE Evo 1. Gorzej będzie z centralnym, bo z AE jest za duży do mojej szafki RTV i będę musiał dobrać z innej firmy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.