Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Przez 20 min pisalem do was cala akcje jak odbylo sie dostarczenie i w tym czasie zdazylo mnie wylogowac i caly dlugi wpis poszedl w cholere. Jak sie zbiore to wieczorem sproboje jeszcze raz to napisac.

Jedna sprawa

vifa 10BGS119/8 taki glosnik byl zamowieny

a przyszedl

MG10SD09-08 czy te glosniki to to samo bo ja tego nie wiem.

Potem napisze cos wiecej bo teraz juz musze odpoczac.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

McGyver wyslalem ci maila ze zdjeciami. Obrob i wstaw na forum ktore uwazasz ze pokaza najfajniej te glosniki.

Sluchajcie ale glosniki sa ladne kurna jak by tak miec w domu te wszystkie to do emetytury mozna by robic rozne projekty i zmieniac sluchac i tak by latka lecialy :))))

Dostalem TYLKO jeden tel. na odbior glosnikow na sobote. Czy naprade Warszawiacy chca odbierac pozniej.

Oczywiscie zartuje. Kontaktujcie sie ze mna.

Przesylka do McGyvera bedzie jak juz sie zorientowalem bedzie duza gabarytowo (popatrzcie na te peerlesy XLS) wiec pewnie bede musial znalezc jakies duze pudlo aby to wszystko zapakowac.

Napewno wysylko zajme sie od poniedzialku ale badzcie wyrozumiali. Zrobie to tylko jak tylko bedzie to mozliwe.

Musze zalatwic jakis pudelek na te glosniki.

I jedno pytanie czy moge rozpakowac chociaz po jednym glosniku scana weglowego bo chcialem pokazac znajomemu.

Wszystkie vify i tak musialem rozpakowywac bo nie bylo wogule oznaczone co jest w tym opakowaniu ktore zonbaczycie na zdjeciach. Najladniej sa zapakowane scany i tych nie ropakowywalem (obwiazane tasmami) ale jak pozwolicie to po jednej rozpakuje.

Morele seasy i peerlesy delikatnie otworzylem i zrobielem zdjecia.

Kaszio, wysłałeś mi zdjęcia jakichś dzieci. Z głośników było tylko to:

[obrazekLUKASZ-269561_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kaszio, wysłałeś mi zdjęcia jakichś dzieci. Z głośników było tylko to:

[obrazekLUKASZ-269562_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Panowie kurna wyslalem McGyverowi zdjecia swojej zony i swoich dzieci. Kurna ale jaja .

Drugi mail ze zdjeciami mi wrucil nie wiem co sie stalo.

Postaram sie teraz wysylac kilku osobom ze by nie bylo problemow.

Narazie troszeczke walcze z kumplem bo nikt dzisiaj nie chcial do mnie przysc po glosniki.

W wolnym czasie do Was wysle te zdjecia. Calej palety niestety nie zrobilem bo padal snieg a i tak byla tak dokladnie zapakowana ze nic by to Wam nie powiedzialo.

Pozniej opisze dokladnie cala historie z tym odbiorem glosnikow. Dzwonil do mnie shark700 i jemu to mowielem to moze on cos napisze a jak nie to ja sie postaram . Jak bede mial jeszcze siele :))))))))))))

Spokojnie troche poczekajcie jeszcze sie odezwe.

Ja będę chciał się pojawić troche po 15 jeśli to możliwe.Dzisiaj się nie odzywałem bo jak na złość robota mnie przytłoczyła:( Qrna,nie moge sie doczekac:)

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Dreamer zapraszam ale nie pozniej niz kolo 14.00 potem wyjwzdzam. Jak nie dasz rady to zapraszam na poniedzialek.

Panowie wyslalem do niektorych zdjecia zeby nie bylo ze nie zrobilem. Przerobcie je i cos tam wstawcie. Glosniki sa piekne a szczegolni morele MW144.

Ale najbardziej mojej zonie podobaly sie revelatory scana. Z~obaczyny co przyszlosc pokaze.

Pozdrawiam Tomek.

Jakby co prosze dzwonic.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Wyslalem do paru osob maile ze zdjeciami ale niestety wrocily mi informacje zwrotne.

Mozliwe ze za duze pliki wyslalem.

Chyba zalezy to od poczty.

Na dzisiaj juz koncze papa Tomek.

Zdjęcia

[obrazekLUKASZ-269809_1.jpg] [obrazekLUKASZ-269809_2.jpg] [obrazekLUKASZ-269809_3.jpg]

Ukryta Zawartość

post-5874-100009536 1170264954_thumb.jpg

post-5874-100009537 1170264952_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>dj_zibi

czy ty wiesz że ponad 30% twoich postów to pytanie się kiedy będzie kolejne zamówienie? proponuję śledzić ten wątek i inne na tym forum. jak przyjdzie czas, a na pewno przyjdzie to się załapiesz.

To postaram sie jakos wyrobic,a jak nie to w poniedzialek.

Dzięki i pozdrawiam!!

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

zibi, myślę, że najlepsze rozwiązanie to takie, że powinieneś spróbować sam zorganizować taką akcję. Na pewno znajdą się chętni a Ty będziesz miał wszystko pod kontrolą.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Zrobie taka mala probe z wklejaniem zdjec. Znalazlem u siebie w kompie taki program iPhoto i tam jest mozliwosc zmniejszania zdjec. Wiec na probe cos wklejam

[obrazekLUKASZ-269868_1.JPG]

post-214-100009532 1170264961_thumb.JPG

Gość kaszio

(Konto usunięte)

No i udalo sie.

Tak dla zainteresowanych co to za zdjecie: korg t3 moj superos syntezator.

Dj jak sie cos rozkreci z tym nastepnym zamowieniem to napewno to dostrzezesz.

Napewno ktos sie za to wezmie w ciagu 2 miesiecy. Moze ja???????

Zobaczymy.:))))))

K..... , trzy dni wyrzucało mi ,że na forum jest przerwa techniczna. Dopiero wpadłem na "genialny" pomysł i przez google wszedłem , a tu tyle się dzieje... I teraz wszystko wiadomo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.