Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

=> kaszio

Gdyby jakimś cudem znalazło się jeszcze miejsce,to biore w ciemno:

Vify M21WO39-08 - 2 szt.

Seasy 27TFFC ( H881 ) - 2szt.

Wiem, że późno,ale może jest szansa.

[email protected]

Witam. Podejrzewam, że listę macie już zamkniętą - jeżeli nie - interesują mnie 2 głośniki WP180 XP COAX SEAS-a. Nie wiem w jakiej cenie można je z waszego źródła kupić. Proszę o informację. Pozdrawiam - email :[email protected]

Art Audio Argento (paralel SET na lampach 300B XLS ) szuka nowego właściciela.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Jezeli osoby ktore byly na liscie z jakis przyczyn nie beda mogly mi wplacic kasy to prosze o napisanie do mnie.

Wtedy osoby ktore deklaruja sie ze chca glosniki zostana wpisanie na liste w miejsce osob ktore zrezygnowaly.

Mam juz zebrana kase od 11 osob a jeszcze 3 zadeklarowaly ze wplacily juz na konto . Pewnie zostana zaksiegowane w poniedzialek.

Pospiechu nie ma ale chce miec cala kase pod koniec przyszlego tygodnia zeby jak tylko Rolph napisze calkowity kosztorys wykonac nastepnego dnia przelew do Holandi. Juz dokument do przelewu sobie pobralem.

To chyba narazie tyle co moge powiedziec.

Witam Kaszio,pewnie w tym zamówieniu już nie zdążę .Trudno,ale chciałbym ponowić pytanie które zadał kiedyś Mc Gyver do Rolpha za Twoim pośrednictwem,mianowicie ile kosztują reperaturki szt.2 do głośnika D 2905/9700 Scan Speaka?Z góry dziękuję za odpowiedz,pozdrawiam.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Jesli kogos z listy zamawiajacych pominalem prosze o przypomnienie.

Jezeli nie otrzymam przelewu do czwartku badz potwierdzenia ze osoba nadal jest zainnteresowana to skreslam ja z listy i w to miejsce wskakuje osoba z forum ktora sie zadeklarowala. Mowie tu o crossover i inny chetnych.

a byłby ktoś chętny na takie zamówienie, ale w sierpniu (koniec)/początek września?? bo ja planuję zrobić monitorki na Vifach, ale:

a) teraz nie mam kasy

b) jak kupię w Polsce to będzie mnie stać tylko na TC20+TC14, a jak z Holandii to już coś "lepsiejszego"

Z góry dzięki za odpowiedź

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Osoby ktore by chcialy dolaczyc prosze o poczekanie do czwartku.

Jesli nie otrzymam potwierdzenia i wplaty od 4 osob to w ich miejsce bede mogl wpisac chetnych.

Jak widac wiekszosc kasy juz jest.

We wtorek wysylam do Rolpha wszystkie wybrane przez nas glosniki i czekam na kosztorys.

Jesli wszystko sie bedzie zgadzac to we srode robie przelew do Holandii i dalej juz tylko czekamy na glosniki.

Mozliwe ze bedzie tak ze Rolph bedzie mogl wyslac to w 2 transportach. To co ma od razu i czesc pozniej.

Po otzrymaniu glosnikow do Wawy bede chcial jak najszybciej sie pozbyc glosnikow osoba w Wawy.

Moze sprobujcie sie dogadac co tdo miejsc dostarczenia w Polsce. Moze uda sie wyslac w wiekszych paczkach.

Np. Slask, Poznan, Trojmiasto .

Aha i prosze osoby ktore wplacily mi kase o przyslanie maila z danymi adresowymi.

>PiotrekGd1

To co dogagujemy się w sprawie wspólnego transportu?

Jeżeli tak to daj znać na priv, lub podaj proszę jakiś kontakt do siebie.

Czy ktoś jeszcze z zamawiających mieszka w Gdańsku lub okolicach?

>kaszio

jak możesz daj mi jakiś namiar telefoniczny na siebie (na priv?)

głośniki biore bankowo tylko sie rtroche jeszcze motam

dziś, a najpóźniej jutro wpłacam kasę

pozdrawiam

McGyver

Popatrz proszę w ten topic i wypowiedz się czy da się coś z tym zrobić czy do kosza?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

StyppaH

Ja jestem z Poznania, mozemy zrobić wspólną paczkę.

Prosiłbym. żebyś w mailu podał mi skąd jesteś i ustalimy do kogo ma przyjść paczka.

W jednym z poprzednich zamówień paczka wspólna przyszła do mnie.

Witam wszystkich.

Ja nieco z innej beczki. Chodzi mi mianowicie o grille Scan Speaka na głośniki. Na stronie Audiocomponents je widziałem, ale jakos nie mogłem sie doszukać cen i czy w ogóle oni sprzedają takie pierdoły? Podam symbole tego czegoś i jakby dało się gdzieś mnie wcisnąć tobym sie pisał na takie cosiki.

127001 Grill set for 18W (x2szt)

127002 Grill set for 21W (x2szt)

Pozdrawiam.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość kaszio

(Konto usunięte)

StyppaH a kto ty jestes?????.

Chyba raczej nie byles na liscie bo nie moge Cie skojazyc a w "o mnie" nie ma zadnego kontaktowego maila.

Dzis kasuje dwie osoby z listy: dik i salmo nie otrzymalem od nich potwierdzenia ze nadal sa zainteresowani ani zadnego maila ze cos jest nie tak.

W ich miejsce wrzucam wybrane przezemnie osoby ktore sie zadeklarowaly tylko sprawdze maile.

Do jutra czekam na przelewy. Osoby ktore dolacza chcialbym aby tak wplacily kase aby na poniedzialek byly juz u mnie na koncie.

Gość kaszio

(Konto usunięte)

OK dik. torche sie nie odzywales i pomyslalem ze rezygnujesz. Ale sam powiedz ze jak sie napisze konkretnie to od razu sie czlowiek odzywa. ;)

Bogdan odezwij sie do mnie bo nie masz nic napisane w "o mnie" i nie wiem jaki masz adres

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Placek kasa jest.

Czekam na kase od Adam J., salmo, dik (jak wybierze glosniki), Bogdan (potrzebna wycena), fordave (potrzebna wycena sls12 ) pawcio ma wplacic kase ale musi zdecydowac jakie glosniki wybierze.

Piotr GD jesli dzis mi nie potwierdzisz to Ci ekasuje z listy (2 szt. ETON SD19)

No i wychodzi ze jest 90 glosnikow. Znowu bedzie zabawa z wnoszeniem :)

Jesli o kims nie wspomnialem to znaczy ze kasa jest i wszystko jest OK.

kaszio

Jestem nadal zainteresowany i jutro lub po jutrze wpłace pieniadze.Rozważałem wpłate w euro .Ale zadużo z tym kłopotu wiec wpłace ci pl.405zł jak policzyłes.

PiotrekGd1

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.