Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Adik, głośniki dla Ciebie to tylko para tweeterów, niewielki kłopot, a ponieważ wcześniej sygnalizowałeś wpłatę, to wracasz na listę.

Proszę Was wszystkich o czytanie ze zrozumieniem. W mailu informowałem że konto jest WALUTOWE, wszyscy dostali takiego samego maila.

Jest odpowiedź od Rolpha. Przesyłka będzie kosztować 297 euro brutto. Wyszło, że będzie to cała paleta. To nawet dobrze, bo wiecie co z przesyłanym towarem potrafią zrobić kurierzy. Na palecie nasz towar będzie bezpieczniejszy. Robię wyliczenia wpłat, jak skończę będę rozsyłał.

McGyver -> pytanie do Ciebie bo już sporo zamawiałeś . Co Rolph robi jak przyjdie jakiś głośnik uszkodzony? Mi przyszły 2 vify xt19 ze złamanym stożkiem fazowym :P .

-> McGyver

Czy mozesz spytać Rolph'a o ceny głosników Selenium z katalogu Intertechnik??

chodziłoby mi o modele:

ST322,

ST300-SLF,

ST302,

SL304-SLF,

ST324-SLF,

D 210 Ti-OMF,

D 250-X,

D 305,

DT 150

Witam

potrzebuje tak 3 - 4 osoby do mojego zamowienia które będzie na początku stycznia. Ceny podane są tu na stronie 41,opłaty będą wynosić okolo 70-90zl na osobe (przelewy,przesyłka). Bliższe info na maila [email protected]

Maile do wszystkich z kwotami do wpłaty zostały rozesłane. Od kwot tych zostało odliczone wadium.

Proszę o szybkie wpłacanie, w ten sposób nie będziemy dodatkowo opóźniać zamówienia.

>>Lisu11, proszę o Twój adres mailowy, bo nie mogę Ci wysłać info o wpłacie.

McGyve

Witam Wszystkich:)))

Widzę, że zamawiacie Głośniki w dobrej cenie czy bym mógł się dołączyć do zamówienia??

Jestem tu nowy, jakie zasady są??

Bym Potrzebował

2 sztuki Scan-Speak:D2010/8513.00

Z kim muszę się skontaktować, aby wpłacić Pieniądze na konto???

Mój Adres:

[email protected]

Lub GG 4677842

Pozdrawiam!

Rafal1997

Jak do tej pory wpłacili:

-nie podpisany ktoś??? -80,00 euro

-stodal

-willk

-dodi

-kaszio

Reszta proszę się pospieszyć z wpłatami!!!

I proszę opisywać przelewy!!! Bo mi się bałagan zrobi. Jak nie uwzględnię w zamówieniu kogoś kto nie opisał przelewu to nie miejcie do mnie pretensji.

te 80euro to moje babka musiała nie wpisać moich dany a dostała kartkę z danymi jak poprzednio, a 4euro za dużo bo w moim odziale nie wydają reszty a kantor był już zamknięty aby nie pezedłużac wpłaciłem 80euro.Odchacz mnie na liście.

Przepraszam za zamieszanie

McGyver

czy mógłbyś udostępnić swoje robocze wyliczenia kwot, jeżeli to nie jest duża dodatkowa robota - może to masz np. w jakimś Excelu ? Myślałem, że wyjdzie trochę inaczej (i nie mam na myśli że więcej ;).

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.