Skocz do zawartości
IGNORED

Zamawiamy glosniki w audiocomponents

Gość kaszio

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kaszio

(Konto usunięte)

Zgadza sie . Osoby ktore wymieniles maja odebrac odemnie glosniki.

Wydawalo mi sie jeszcze ze glosniki dla Mateew tez maja isc do mnie ale nie otrzymalem potwierdzenia.

Jesli jest jeszcze ktos kto reflektuje na wspolna paczke do Warszawy i odbior glosnikow odemnie to prosze o kontakt.

Do mnie ida scany do klonow pro ac.

McGyver jak sadzisz kiedy te glosniki moga dotrzec do mnie do Warszawy.

Ze względcu na .........nagła potrzebe gotówki sprzedaje:

Vifa M18WH - 2 szt.

Seas KT28F m- 2 szt.

Cena 700PLN.

Najlepiej odbiór osobisty.

Nie wiem czy sprawne bo niepodłączane:) !!!!!!!!!!!!!!!! NÓWKI!!!!!!!!!!!

kontakt na priv.

WIEM, WIEM są ogłoszenie ale...

awaria,

seas KT28F to jest to samo co 27 TFFC ? Jakie jest H ( 881) ? Czy twój tweeter ma komorę wytłumiającą ?Interesuje mnie tylko wysokotonowy. Daj znać ile miałby kosztować.

Pozdrawiam

...there is no spoon...

Kurcze troche czasu czekamy na glosniki ale to nic czekanie zaostrza apetyt :), spojrzalem sobie dzis na ceny w akkusie i przyznam, ze sie zdenerwowalem patrze na cene wysokotonowego Vifa XT 25 tg 30-04, a tu 190zł. Jak skladalem zamowienie razem z wami to kosztowaly wtedy czyli na poczatku grudnia 250zł i ten zakup z audiocomponets bardzo bardzo mi sie oplacal, a teraz wychodzi na to, ze jestem co prawda do przodu ale za te 30zl to nie warto tyle czasu czekac. Czy ktos wie skad nagle spadek cen - czy spowodowane jest tym ze peerless przejal Vife czy kurcze akkus chilowa promocje zrobil?

pozdrawiam

Czy jest ktoś chętny na nowe zamówienie?Ostatnim razem nie dałem rady dopiąć wszystkiego finansowo i nie wyszło, ale teraz jestem gotowy i gdyby znalazło się kilku chętnych to można by połączyć siły.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.